4 augustus 2011 Het recept voor salade met sinaasappel en chocola De zoete sinaasappel en de pittige dressing combineren goed met de smaak van de pure chocoladeflinters. Heel gezond én lekker!
4 augustus 2011 Salade met sinaasappel, avocado en ham Leg voor de vinaigrette de ui in een kommetje en schenk er het sinaasappelsap en de azijn over. Laat de ui 5 minuten marineren en meng er dan de olijfolie en mosterd door. Breng op smaak met zout en peper. Schil de sinaasappels en verwijder het wit...
4 augustus 2011 Recept voor salade met sinaasappelkip en bieten Door de kip kort in balsamicoazijn te marineren, blijft het vlees tijdens het bereiden lekker sappig.
4 augustus 2011 Recept voor salade met gerookte kip en kidneybonen Kant-en-klaar gerookte kip leent zich uitstekend voor een supersnelle maaltijdsalade. De pittige mosterddressing is heerlijk in combinatie met de zoete mango.
4 augustus 2011 Salade met aardbeien, geitenkaas en balsamicodressing Klop in een kommetje de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd grote exemplaren doormidden. Rooster in een droge koekenpan de...
4 augustus 2011 Salade met avocado en sinaasappel Bak de spekblokjes in een droge koekenpan knapperig. Leg ze op een stuk keukenpapier. Klop voor de dressing alle ingrediënten door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Schil de sinaasappels en verwijder al het wit. Snijd de sinaasappels in dunne plakken...
4 augustus 2011 Vrolijke salade met azijn Een vrolijke salade met frambozen en een frambozendressing.
4 augustus 2011 Recept voor salade met biefstuk en warme mosterddressing Deze maaltijdsalade is supersnel klaar en is rijk aan vitaminen (radijs en sla) en eiwitten (biefstuk). Het smaakt licht en je krijgt er wel een gevuld, maar geen 'vol' gevoel van.
4 augustus 2011 Salade met blauwe kaas en druiven In deze salade met eikenbladsla, pecannoten, blauwe kaas en druiven proef je het najaar. De druiven bak je even, waardoor ze nog zoeter van smaak worden.
4 augustus 2011 Salade met broccoli, tomaat en ansjovis Klop in een schaal de olie met azijn en wat zout en peper door elkaar. Leg de ringen ui in de dressing. Kook de roosjes broccoli in een pan met ruim water en wat zout in ca. 4 minuten beetgaar. Snijd intussen de ansjovisfilets in de lengte doormidden...
4 augustus 2011 Salade met dille en reuzenbonen Deze makkelijke salade is door de reuzenbonen lekker vullend. Serveer de salade als voorgerecht of als bijgerecht bij geroosterde kip.
4 augustus 2011 Salade met gegrilde venkel en oude kaas Snijd de venkelknollen doormidden. Verwijder de harde kernen en stelen. Snijd de helften in de lengte in plakken van ca. 1 cm dik. Meng in een kommetje de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. ...