4 augustus 2011 Verpakte taart met kip en champignons Door de taart in filodeeg te verpakken, ziet dit gerecht er heel bijzonder uit. Maak de taart eventueel van tevoren en warm hem nog even op voordat je aan tafel gaat.
4 augustus 2011 Recept voor vis in kokossaus met gefrituurde gember Gefrituurde gember is knapperig, lekker pittig en heerlijk bij Oosterse gerechten.
4 augustus 2011 Vanille-risotto met coquilles Ook in hartige gerechten doet vanille het goed. De subtiele vanillesmaak maakt deze risotto heel bijzonder.
4 augustus 2011 Recept voor tonijnsalade met krieltjes en haricots verts Na de kerstdagen vol met etentjes en zoetigheid even een licht recept zodat je weer een beetje op adem kunt komen.
4 augustus 2011 Torenmuffins Door de muffins in een hoge vorm te bakken en wat extra bakpoeder (daarvan gaan ze rijzen) te gebruiken, gaan deze cakejes de hoogte in!
4 augustus 2011 Tomaten-gembersoep met kip De subtiele gembersmaak maakt van deze tomatensoep iets bijzonders.
4 augustus 2011 Recept voor tomatentaart met courgette en mozzarella Hartige, vegetarische taart met gevuld met groenten en mozzarella. Op een plaat maken en gewoon op tafel aansnijden en smullen maar!
4 augustus 2011 Tilapiafilet met een olijfolie-tomatendressing Deze witvis is stevig en daarom heel geschikt om te paneren of in een stoofpotje te gebruiken. In dit recept houden we 'm lekker simpel. Snel klaar en goed voor de lijn!
4 augustus 2011 Recept voor Thaise vis met paksoi Lekker mager hoofdgerecht. Paksoi is nu op z'n top en lekker knapperig in dit recept.