4 augustus 2011 Focaccia-sandwich met groenten en geitenkaas Verrassend broodje vol... power en het is zo klaar! De combinatie van courgette met geroosterde paprika en geitenkaas is heerlijk!
4 augustus 2011 Recept voor fondue met blauwe kaas, sherry en dille De sherry en blauwe kaas geven deze fondue een pittig accent.
4 augustus 2011 French coffee met kaneelroom en kletskoppen Brrrr, wat een guur weer! Maak vanavond na het eten deze lekkere koffie met zelfgemaakte kletskoppen en je wordt weer warm van binnen!
4 augustus 2011 Recept voor flensjes met peer en chocola Je kunt deze flensjes eten als toetje, maar het is ook bijzonder als ontbijt!
4 augustus 2011 Entrecôte met chiliboter De wijnmarinade maakt de entrecotes heerlijk sappig en vol van smaak. Dit gerecht is ook superlekker op de barbecue.
4 augustus 2011 Recept voor escalivada (salade van geroosterde groenten) ‘Escalivar’ is Catalaans voor ‘boven houtskool’ roosteren. De escalivada is een salade met geroosterde groenten; maar hier worden de paprika en aubergine voor het gemak onder de ovengrill bereid...
4 augustus 2011 Recept voor espresso-pecannotentaart Het maken van deze heerlijke taart lijkt misschien een heel karwei, maar als je de stappen goed volgt, dan is het zo gepiept! En zó lekker...
4 augustus 2011 Recept voor farfalle met courgette en geitenkaas Dit heerlijke vegetarisch gerecht heb je in een handomdraai bereid: volg de stappen van het recept en je heb in een mum van tijd een heerlijk pastagerecht op tafel staan!
4 augustus 2011 Recept voor farfalle met zalm en salsa verde Salsa verde betekent groene saus, maar eigenlijk is het een pittige dressing die heerlijk smaakt bij vis en over de pasta.
4 augustus 2011 Recept voor filodeegtaartje met zuurkool Filodeeg is van oorsprong een product uit het Midden-Oosten. Samen met de dadels en de zuurkool maak je een bijzonder voor- of hoofdgerecht!
4 augustus 2011 Eendenborstfilet met vijgenjus Chic op zaterdag: de pittige jus met zoete gedroogde vijgen past heel goed bij de eend.
4 augustus 2011 Eenpersoons taartjes met een romige spinazie-zalmvulling Staat heel gezellig en kan als voorgerechtje of met een salade als licht hoofdgerecht. Variëren mag!