vriendinnen

Vriendinnen speeddate

Zoek jij nieuwe vriendinnen in de omgeving Amsterdam/Noord-Holland? Kom dan naar onze ladiesnight speeddate avond (editie Noord-Holland) die we samen met platform Vriendinnenonline.nl organiseren.

Leer op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen kennen

Ben jij op zoek naar een gezellige vriendin of zoek je nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Kom dan een avondje speeddaten! Omdat het in het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is om nieuwe contacten te leggen, hebben Vriendin en het platform Vriendinnenonline.nl de handen ineengeslagen. Het resultaat: de Speeddate voor Vriendinnen in Nederland. Je leert elkaar tijdens korte gesprekjes kennen.

Na afloop is er een gezellige borrel en kun je je, als je dat wilt, meteen aansluiten bij een van de WhatsAppgroepjes. Zo leer je op een relaxte manier misschien wel die leuke, nieuwe vriendinnen kennen. We gaan er in Amsterdam weer een gezellige avond van maken!

De eerste edities – in Utrecht, Amsterdam en Den Bosch – waren een groot succes. Inmiddels hebben we meer dan 3000(!) aanvragen gehad om nog een speeddate te organiseren. Je kunt gewoon alleen komen, want wij koppelen je aan andere deelnemers.

Aanmelden

Op dit moment staat er geen Speeddate gepland. Aanmelden is dan ook niet mogelijk. Benieuwd wanneer we in jouw buurt zijn? Laat snel je gegevens achter onderaan de pagina.

De Vriendinnen Speeddate op 30 juni in Utrecht was een groot succes. Benieuwd hoe het eraan toeging? Lees het hier.

Wanneer bij jou in de buurt?

Wél op zoek naar vriendinnen, maar niet in de buurt van Noord-Holland? Als je onderstaand formulier invult, krijg je een mail wanneer we een volgende keer bij jou in de buurt zijn.

Zo leuk was de eerste editie

Bekijk hieronder de video van onze eerste Vriendinnen Speeddate die breed de pers haalde.

En hierbij beelden van onze laatste speeddate in Amsterdam:

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin en mede mogelijk gemaakt door Hilla Skincare.