vriendinnen

Vriendinnen speeddate

Zoek jij nieuwe vriendinnen? Kom dan naar onze ladiesnight speeddate avond die we samen met platform Vriendinnenonline.nl organiseren.

Leer op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen kennen

Ben jij op zoek naar een gezellige vriendin of zoek je nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Kom dan een avondje speeddaten! Omdat het in het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is om nieuwe contacten te leggen, hebben Vriendin en het platform Vriendinnenonline.nl de handen ineengeslagen. Het resultaat: de Speeddate voor Vriendinnen in Nederland. Je leert elkaar tijdens korte gesprekjes kennen.

Na afloop is er een gezellige borrel en kun je je, als je dat wilt, meteen aansluiten bij een van de WhatsAppgroepjes. Zo leer je op een relaxte manier misschien wel die leuke, nieuwe vriendinnen kennen. We gaan er in Rotterdam weer een gezellige avond van maken!

De eerdere edities – in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch en Utrecht – waren een groot succes. Inmiddels hebben we meer dan 3000(!) aanvragen gehad om nog een speeddate te organiseren. Je kunt gewoon alleen komen, want wij koppelen je aan andere deelnemers.

Aanmelden

De volgende Vriendinnen Speeddate vindt plaats op donderdagavond 9 november in Rotterdam. Vanaf 3 oktober is het mogelijk om je hiervoor aan te melden.

De Vriendinnen Speeddate op 30 juni in Utrecht was een groot succes. Benieuwd hoe het eraan toeging? Lees het hier.

Wanneer bij jou in de buurt?

Wél op zoek naar vriendinnen, maar niet in de buurt van Zuid-Holland? Als je onderstaand formulier invult, krijg je een mail wanneer we een volgende keer bij jou in de buurt zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo leuk was de eerste editie

Bekijk hieronder de video van onze eerste Vriendinnen Speeddate die breed de pers haalde.

En hierbij beelden van de Vriendinnen speeddate in Amsterdam:

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin.