vriendinnen

Vriendinnen speeddate

Zoek jij nieuwe vriendinnen in de omgeving Noord-Holland? Kom dan 30 augustus naar onze ladiesnight speeddate avond die we samen met platform Vriendinnenonline.nl organiseren.

Dit keer organiseren we een wel heel bijzondere avond: de Mamma Mia!-editie. Deze vindt plaats
in het Amsterdamse Olympisch Stadion, waar na de Speeddate de film Mamma Mia! op groot doek wordt vertoond tijdens Cinema Grandioos. Een geweldig decor om nieuwe vriendinnen te leren kennen!

Leer op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen kennen

Ben jij op zoek naar een gezellige vriendin of zoek je nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Kom dan een avondje speeddaten! Omdat het in het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is om nieuwe contacten te leggen, hebben Vriendin en het platform Vriendinnenonline.nl de handen ineengeslagen. Het resultaat: de Speeddate voor Vriendinnen in Nederland. En deze keer wordt onze Vriendinnen Speeddate dus een extra speciale Mamma Mia!-editie.

Wat je kunt verwachten? Je leert elkaar tijdens korte gesprekjes kennen. Vervolgens start na afloop van de speeddates een hilarische Mamma Mia!-karaoke (wie durft?). Daarna kun je – allemaal vanaf de grasmat in het Olympisch Stadion – genieten van de iconische film Mamma Mia!. Het wordt een avond onder de sterren om nooit te vergeten.

Mamma Mia Compressed 1

Programma

17.00: inloop +
ontvangst
17.30: welkomstwoord
en start speeddates
19:00: inschrijven whatsapp-groepjes
19:30: borrel + mogelijkheid om te eten. Karaoke voor wie wilt!
20.30: start film Mamma Mia!
23.00: einde programma
Datum: 30 augustus 2024
Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam

Schermafbeelding 2024 07 10 Om 09.38.35

Aanmelden

Voor slechts € 24,95 heb je een gezellige avond inclusief welkomst- drankje, de filmvoorstelling Mamma Mia! en een leuke goodiebag. Ben jij Vriendin-abonnee of lid van onze nieuwsbrief? Dan betaal je met de kortingscode die je via de nieuwsbrief ontvangt nog maar € 19,95. Abonnees krijgen een mail met een kortingscode erin.

De nieuwsbrief ontvang je iedere dinsdagavond. Ben jij nog geen lid van onze nieuwsbrief? Meld je aan via onderstaande button om je kortingscode te ontvangen. Let op: je ontvangt de code alleen als je je via deze knop aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

nieuwsbrief korting

De eerdere edities – in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch en Utrecht – waren een groot succes. Inmiddels hebben we meer dan 3000(!) aanvragen gehad om nog een speeddate te organiseren. Je kunt gewoon alleen komen, want wij koppelen je aan andere deelnemers.

De Vriendinnen Speeddate op 30 juni in Utrecht was een groot succes. Benieuwd hoe het eraan toeging? Lees het hier.

En bekijk hier de aftermovie van de Speeddate in Amsterdam in het Hilton:

Wanneer bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar vriendinnen bij jou in de buurt? Als je onderstaand formulier invult, krijg je een mail wanneer we een volgende keer bij jou in de buurt zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo leuk was de eerste editie

Bekijk hieronder de video van onze eerste Vriendinnen Speeddate die breed de pers haalde.

En hierbij beelden van de Vriendinnen speeddate in Amsterdam:

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin.