4 augustus 2011 Provençaalse stoof Dit is alleen al lekker doordat je huis heerlijk naar de Franse Provence gaat ruiken. Neem liefst doorregen runderlappen, die zijn iets vetter en dus voller van smaak.
4 augustus 2011 Quiche Lorraine Een van de bekendste klassieke hartige taarten is natuurlijk de Quiche Lorraine. Eenvoudig én verrukkelijk!
4 augustus 2011 Recept voor pittige kipkluifjes met satésaus Door de kluifjes een leuke variant op gewone kipsaté met pindasaus. Lekker op de barbecue, maar ook prima in de oven gaar te krijgen.
4 augustus 2011 Recept voor pizza bianca met ui Een pizza zonder tomatensaus, maar met verschillende soorten Italiaanse kaas en zoete ringen rode ui. Heerlijk!
4 augustus 2011 Pizza met gehakt Dit is een variant op de Turkse opgerolde pizza, die veel als straatsnack wordt gegeten. In plaats van rundergehakt kun je ook lamsgehakt nemen.
4 augustus 2011 Recept voor pistolet met vitello tonnato De klassieke combinatie van kalfsfricandeau en tonijnmousse of tonijnsaus is heerlijk op een broodje. Lekker als lunch, maar zonder brood ook wel een leuk voorgerecht.
4 augustus 2011 Recept voor Piña-Coladaijsjes Wil je echt eens iets anders dan anders? Maak dan ijslolly’s van deze heerlijke tropische cocktail met ananassap, rum en kokosmelk.
4 augustus 2011 Recept voor pastinaaksoep met komijnekaascroutons Deze witte wortel heeft een beetje de smaak van anijs en selderij. Je kunt hem uitstekend verwerken in stoofpotten, roosteren of er een heerlijke puree van maken.
4 augustus 2011 Recept voor Patatas Bravas Bij de Spaanse chefs is dit gerecht heel populair, omdat er enorm veel verschillende manieren zijn om het te bereiden. Hier vind je alvast een basisrecept!
4 augustus 2011 Recept voor penne met tomaat, basilicum en ricotta Zin in een vegetarisch gerecht? Probeer dit recept eens: eenvoudig te bereiden, maar oh zo lekker!
4 augustus 2011 Recept voor perenstoof met blauwe kaas Verrassend bijgerecht bomvol smaken. Peer is super in januari en combineert in dit recept heel goed met de blauwe kaas, spinazie en pijnboompitten.
4 augustus 2011 Recept voor perentaart met chocolade en gember Dit recept is al heel lang een favoriet van ons. Altijd een succes! De peer met chocolade smaken heerlijk samen.