Lekker lezen: dit waren in 2019 de best gelezen artikelen op Vriendin.nl

Lekker lezen: dit waren in 2019 de best gelezen artikelen op Vriendin.nl

Dit jaar hebben we zowel online als in ons tijdschrift weer veel bijzondere verhalen met jullie gedeeld. Nu 2020 steeds dichterbij komt, hebben we de populairste verhalen van het afgelopen jaar op een rijtje gezet.

Dit jaar hebben we zowel online als in ons tijdschrift weer veel bijzondere verhalen met jullie gedeeld. Nu 2020 steeds dichterbij komt, hebben we de populairste verhalen van het afgelopen jaar op een rijtje gezet.

De 11 best gelezen artikelen op Vriendin.nl

Nienke: ‘Mijn man verliet me voor mijn zus’

Nienke (43) kwam er drie jaar geleden achter dat haar man Hugo (48), met wie ze bijna twintig jaar was getrouwd, een affaire had met haar zus Miriam. “Ze vroeg doodleuk waarom ik haar dat geluk niet gunde.”

Judith: ‘Als hij niet afvalt, ga ik bij hem weg’

Toen Judith (29) haar vriend Coen (31) leerde kennen, waren ze allebei sportief. Maar nu wordt hij dikker en dikker, tot ergenis van Judith. “Ik werd zo chagrijnig toen hij zich weer op de appelflappen stortte.”

Marieke: ‘Mijn man ging ervandoor met de oppas’

Als Marieke (37) een postnatale depressie krijgt, is ze dolblij met de hulp van haar attente buurmeisje Yasmijn (24). Totdat ze achter de waarheid komt: Yasmijn komt helemaal niet voor haar of voor haar kind, maar alleen voor haar man Cas (40).

Elsbeth: ‘Mijn man vindt me niet aantrekkelijk meer’

Sinds Elsbeth (42) weet dat haar man Jacco (44) haar uiterlijk verafschuwt, is hun relatie ontwricht en is er van haar zelfvertrouwen niets meer over. “Zelfs etalagepoppen vind ik bedreigend door Jacco’s opmerking over hun ideale figuur…”

Nanette: ‘Ik ben voor 80.000 euro opgelicht en mijn man weet van niks’

Nanette (53) is getrouwd met Martin (55), maar raakte in de ban van Jack, een Amerikaan die haar via LinkedIn benaderde. Ze werden hevig verliefd, en toen Jack vast kwam te zitten in Dubai, besloot ze hem financieel te helpen.

Martines zoontje (4) verdronk: ‘Ik kon hem niet loslaten’

Martine (45) verloor negen jaar geleden haar zoontje Olivier (4) door verdrinking. “Het gebeurt in een split-second, ik was altijd zó alert. Mensen schreven dat het onze schuld was. Maar welke ouder weet nou iedere seconde van de dag waar zijn of haar kind is?”

Sanne liet na ruim 22 weken haar zwangerschap afbreken

Sanne liet vorig jaar na ruim 22 weken haar zwangerschap afbreken omdat haar ongeboren zoontje ernstige hartafwijkingen had. Ze wil het taboe dat er hangt rondom het verdriet om een doodgeboren baby dolgraag doorbreken.

Ilonka’s dochter heeft door een aandoening altijd honger

Ilonka (28, huishoudelijk ondersteuner) is getrouwd met Kevin (31, ICT-beheerder) en heeft twee dochters: Megan (6) en Evalynn (4). Megan heeft door een genetisch defect altijd honger. “Mensen kijken of smoezen als ze haar zien. Dat blijft me raken.”

Papa Jay zorgt in zijn eentje voor zijn 5 kinderen

Grappend en harenvlechtend veroverde papa Jay (34) in de tv-serie Een huis vol vele harten. Sinds zijn vrouw drie jaar geleden vertrok, staat hij er met zijn kinderen alleen voor. En dat is niet altijd makkelijk. “Ik zou nú in slaap kunnen vallen.”

Stephanie was getrouwd met een narcist: ‘Tien jaar lang heeft hij me voorgelogen en bedrogen’

Stephanie (48) was twintig jaar getrouwd met Richard (46). Samen hebben ze vier kinderen (20, 16, 14 en 12). Twee jaar geleden ontdekte Stephanie dat haar man al tien jaar vreemdging. “Over een affaire kun je je nog heen zetten, maar tien jaar leugens en bedrog?!”

Jaimy en haar man schelen 21 jaar: ‘Ik voel me goed bij hem, dus wat is het probleem?’

Jaimy (27) ontmoette vijf jaar geleden de 21 jaar oudere Bub (48). Ze werden collega’s, vrienden en toen… geliefden. “Als we nieuwe mensen ontmoeten, benoem ik direct het leeftijdsverschil. Dan is het maar meteen duidelijk en blijven vragen uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen