Speeddaten voor vriendinnen: derde editie op 30 oktober in Amsterdam

Zoek jij nieuwe vriendinnen? Kom dan naar een ladiesnight speeddate avond die we samen met platform Vriendinnenonline.nl organiseren. De derde editie vindt plaats op 30 oktober in Amsterdam.

Leer op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen kennen

Misschien heb je het al voorbij zien komen: je kunt nu ook speeddaten voor vriendinnen. Samen met het platform Vriendinnenonline.nl organiseren we op 30 oktober een derde editie in Amsterdam. Op deze avond leer je nieuwe vrouwen kennen door kort in gesprek te gaan met andere deelnemers. Na afloop drink je in groepjes nog wat met elkaar en kun je direct een gezamenlijke Whatsapp-groep aanmaken. Dit is dé kans om op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen te leren kennen in jouw omgeving.

Volgende editie op 30 oktober in Amsterdam

De eerste edities – in Utrecht en Den Bosch – waren een groot succes. Inmiddels hebben we meer dan 2200(!) aanvragen gehad om nog een speeddate te organiseren. Daarom komen we op 30 oktober met een derde ladiesnight speeddate avond naar Amsterdam. Je kunt gewoon alleen komen, want wij koppelen je aan andere deelnemers. Geef tijdens het inschrijven aan bij welke leeftijdsgroep je ingedeeld wilt worden.

Programma

19.30 uur: Inloop + ontvangst
20.00 uur: Start speeddates
21.30 uur: Start borrel
22.30 uur: Einde programma

Locatie

Café de Paris
Rokin 81 – 83
1012 KL Amsterdam

Meld je aan

Voor slechts € 19,95 heb je een gezellige avond inclusief hapjes, drankjes en een leuke goodiebag. Ben jij lid van onze nieuwsbrief? Dan betaal je met de kortingscode die je via de nieuwsbrief ontvangt nog maar € 14,95. De nieuwsbrief ontvang je iedere dinsdagavond. Ben jij nog geen lid van onze nieuwsbrief? Meld je aan via onderstaande button om je kortingscode te ontvangen. Let op: je ontvangt de code alleen als je je via deze knop aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor de ladiesnight speeddate avond in Amsterdam

Leuk, maar ik kan er helaas niet bij zijn

Als je onderstaand formulier invult, krijg je een mail wanneer we een volgende keer bij jou in de buurt zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo leuk was de eerste editie

Bekijk hieronder de video van onze eerste Vriendinnen Speeddate die breed de pers haalde.

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin