Speeddaten voor vriendinnen: een derde editie in oktober

Misschien heb je het op televisie gezien of op de radio gehoord: er bestaat nu ook speeddaten voor vriendinnen. Dat waren wij! Samen met het platform Vriendinnenonline.nl organiseren we binnenkort de derde speeddate voor vriendinnen.

Zoek jij leuke nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Kom dan naar onze ladiesnight speeddate avond!

Leer op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen kennen

Op deze avond leer je andere deelnemers kennen door middel van korte gesprekjes. Na afloop zullen we in groepjes een drankje doen en krijg je direct de kans om in een whatsapp-groep te stappen. Zo krijg jij op een gezellige en laagdrempelige manier de kans om in één klap heel veel potentiële nieuwe vriendinnen te leren kennen in jouw omgeving.

Speeddaten – derde editie in oktober

De eerste editie was heel erg gezellig en een groot succes en we hebben meer dan 700(!) aanvragen gekregen om het nog een keer te organiseren. Daarom organiseerden we een tweede avond, dit keer in Noord-Brabant. Ook tijdens deze editie werd er veel gelachen en gekletst. Om die reden zullen we in oktober een derde speeddate-avond organiseren. De exacte datum en locatie voor deze derde editie worden binnenkort bekend gemaakt.

Natuurlijk kun je gewoon alleen naar de speeddate komen, wij koppelen je aan de andere deelnemers! Tijdens het inschrijven kun je aangeven in welke leeftijdsgroep jij ingedeeld wilt worden. We zijn van plan om nog veel meer succesvolle avonden te organiseren. Laat daarom hieronder weten in welke provincie wij de volgende speeddate-avond moeten organiseren.

Zo doe je mee

Voor slechts € 19,95 heb je een gezellige avond inclusief hapjes, drankjes en een leuke goodiebag. Vul onderstaand formulier in om jezelf alvast op onze contactenlijst te zetten. Je ontvangt een mail als we volgende keer bij jou in de buurt komen met onze Vriendinnen Speeddate.

Leuk! Maar ik kan deze keer helaas niet deelnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang 25% korting

Ben jij abonnee van onze nieuwsbrief? Dan betaal je met de kortingscode die je via de nieuwsbrief ontvangt nog maar € 14,95. De nieuwsbrief ontvang je iedere dinsdagavond.

Ben jij nog geen nieuwsbriefabonnee? Meld je aan via onderstaande button om je kortingscode te ontvangen. Let op: je ontvangt de code alleen als je je via deze knop aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Zo leuk was de eerste editie

Bekijk hieronder de video van onze eerste Vriendinnen Speeddate die breed de pers haalde.

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin