Speeddaten voor vriendinnen: kom jij naar de 2e editie? [UITVERKOCHT]

Misschien heb je het op televisie gezien of op de radio gehoord: er bestaat nu ook speeddaten voor vriendinnen. Dat waren wij! Samen met het platform Vriendinnenonline.nl organiseren we nu de tweede speeddate voor vriendinnen.

Zoek jij leuke nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Kom dan naar onze ladiesnight speeddate avond!

Leer op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen kennen

Op deze avond leer je andere deelnemers kennen door middel van korte gesprekjes. Na afloop zullen we in groepjes een drankje doen en krijg je direct de kans om in een whatsapp-groep te stappen. Zo krijg jij op een gezellige en laagdrempelige manier de kans om in één klap heel veel potentiële nieuwe vriendinnen te leren kennen in jouw omgeving.

Speeddaten – 12 juni 2019, Den Bosch

De eerste editie was heel erg gezellig en een groot succes en we hebben meer dan 700(!) aanvragen gekregen om het nog een keer te organiseren. Daarom organiseren we nog een avond, deze keer in Noord-Brabant!

Natuurlijk kun je deze avond gewoon alleen komen, wij koppelen je aan de andere deelnemers! Tijdens het inschrijven kun je aangeven in welke leeftijdsgroep jij ingedeeld wilt worden. Woon jij niet in de buurt van Den Bosch? Laat dat hieronder weten in welke provincie wij de volgende speeddate-avond moeten organiseren.

Programma:

19:30 Inloop + ontvangst
20:00 Start speeddates
21:30 Start borrel en inschrijven whatsapp-groepjes
22:30 Einde programma

Locatie:

Centrum Den Bosch, Bakkerij Royal (Visstraat 44, meer info: Bakkerijroyal.nl)

Zo doe je mee

Voor slechts € 19,95 heb je een gezellige avond inclusief hapjes, drankjes en een leuke goodiebag. Helaas zitten we inmiddels helemaal vol. Vul onderstaand formulier in om jezelf alvast op onze contactenlijst te zetten. Je ontvangt een mail als we volgende keer bij jou in de buurt komen met onze Vriendinnen Speeddate.

Leuk! Maar ik kan deze keer helaas niet deelnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang 25% korting

Ben jij abonnee van onze nieuwsbrief? Dan betaal je met de kortingscode die je via de nieuwsbrief ontvangt nog maar € 14,95. De nieuwsbrief ontvang je iedere dinsdagavond. Houd dus vanavond je mailbox goed in de gaten!

Ben jij nog geen nieuwsbriefabonnee? Meld je aan via onderstaande button om je kortingscode te ontvangen. Let op: je ontvangt de code alleen als je je via deze knop aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Zo leuk was de eerste editie

Bekijk hieronder de video van onze eerste Vriendinnen Speeddate die breed de pers haalde.

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin

         

Instagram