Persoonlijke verhalen

Vriendin 24: Nathalies schoonmoeder laat duidelijk merken dat ze niets van haar moet weten

Vriendin 24: Mijn schoonmoeder vindt mij niet goed genoeg voor haar zoon

Nathalie (40) is gescheiden, maar sinds vier jaar samen met Gerard (39). Het gaat goed tussen hen, alleen Gerards moeder drijft hen uit elkaar. “Als Gerard er niet is, zegt mijn schoonmoeder de vreselijkste dingen tegen me. En ik durf niets terug te zeggen…”

Nathalie: “Elke keer als we bij mijn schoonouders op visite zijn of zij komen bij ons langs, weet mijn schoonmoeder het gesprek op de ex van mijn vriend Gerard te brengen. Het is Judith voor en Judith na. Ik moet steeds weer aanhoren hoe lekker Judith kon koken, hoe attent zij altijd was en hoe handig. Volgens Gerard doet zijn moeder het onbewust, maar daar heb ik mijn twijfels over. En bovendien, al gaat het allemaal per ongeluk, het is nog steeds pijnlijk!

Lees het hele verhaal in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Heb jij een goede band met je schoonmoeder?

Ja, zeker weten!

Meer afstand nemen en zorgen dat je niet alleen met haar bent. Bovendien zou je vriend daar meer over moeten zeggen tegen zijn moeder, laat haar merken dat je vriend achter je staat. Sterkte !

Nee, omdat...

…het een gewoon een kreng is. Gelukkig al jaren geen contact meer :stop:

Nee, omdat...

Eigenlijk gewoon omdat we elkaar niet mogen. Onze normen en waarden verschillen te veel

Nee, omdat...

2 jaar geleden is het bij ons geescaleerd. Ik was in hun ogen diegene die hun zoon afpakte en had een slechte invloed. Ze hebben vanalles geprobeerd om ons uit elkaar te krijgen, vertelde allerlei vreemde dingen die hij had en niet kon.
Helaas voor hun, het is niet gelukt. Zijn nu bijna 2 jaar getrouwd en een dochter rijker. En alles wat hij niet kon (auto rijden, leren/diploma halen e.d.) doet hij nu toch! Wie had de slechte invloed?

Nee, omdat...

Mijn schoonmoeders schoonfamilie is vreselijk ze hebben me zoveeel pijn gedaan vernederd zwartgemaakt en veel veel meer
Ik ga met ze om op afstand
Vreselijke mensen zijn het iemand nog tips hierover

Instagram