Daphne: ‘Door een seksexperiment belandden we bij de EHBO’

Een heerlijk romantisch weekend hebben Daphne (36) en haar man Victor (31) samen. Totdat ze Daphnes aankopen uit de seksshop gaan gebruiken… “Terwijl ik mezelf op hem probeerde te positioneren, verloor ik mijn evenwicht door de glibberende olie. Het ging mis, vreselijk mis.”

Daphne: “Toen we onlangs vijf jaar getrouwd waren, had ik als verrassing voor mijn man Victor een weekendje weg geboekt. Niet al te ver van huis, omdat ik in de buurt wilde blijven voor de kinderen. Die waren toen tweeënhalf en vier jaar oud. Ik huurde een huisje in Duitsland, voor ons zo’n twee uur rijden. De kinderen gingen drie dagen logeren bij opa en oma. Victor wist van niets, en dat maakte de voorpret voor mij alleen maar groter. In het geniep kocht ik nieuwe, sexy lingerie en een grote zak waxinelichtjes. Ook ging ik voor het eerst van mijn leven naar een sekswinkel. Dat was voor mij wel een grote stap, maar voor ons vijfjarig huwelijksfeest vond ik het de moeite waard. In de erotiekshop kocht ik een fles massageolie met sinaasappelgeur en een vibrerend ringetje. Dat moest om de penis van Victor geschoven worden en op de verpakking stond dat het ringetje tijdens het vrijen tegelijkertijd bij hem en bij mij in onze schaamstreek zou gaan trillen. Ik voelde me al opgewonden worden als ik aan ons weekend dacht.”

Uitgebreid vrijen

“Op de dag zelf vertelde ik Victor dat ik een verrassing had. Ik manoeuvreerde hem de auto in, waarin ik al een koffer met zijn kleding en toiletspullen had verstopt. Geheimzinnig glimlachend typte ik het adres van ons pension in de autonavigatie. Victor vond het reuze spannend, en we knipoogden om de haverklap naar elkaar. Hij vond mijn verrassing fantastisch. Allebei hadden we hetzelfde in ons hoofd: een heel weekend samen, waarin we weer eens uitgebreid konden vrijen. Eenmaal in het huisje belandden we al voordat we onze koffers hadden uitgepakt op bed. Het was een vreselijk truttig eikenhouten gevaarte, maar dat mocht de pret niet drukken. Giechelend rolden we over het nog onopgemaakte matras tussen de dekbedovertrekken door en we rukten de kleren van elkaars lijf. Nadat we heerlijk hadden gevreeën, fluisterde hij in mijn oor dat hij me de allerbeste vrouw vond die hij zich maar kon wensen en dat dit een liefdesweekend zou worden. Ik glimlachte ondeugend, nog een beetje rozig van de onverwachte vrijpartij. Even later pakten we onze koffer uit en zagen we dat er een bad was in het huisje. We giechelden en zeiden tegen elkaar dat we dat zeker moesten uitproberen. Thuis hebben we alleen een douche, en het was een zalig vooruitzicht samen in het warme sop te zakken en heerlijk te soezen. Die avond vonden we een leuk restaurantje waar we ons overgaven aan Duitse lekkernijen. Samen met een fl es goede witte wijn waren dat genoeg ingrediënten voor een heerlijke avond. Hand in hand wandelden we terug naar ons vakantieverblijf. Daar duwde Victor me tegen de voordeur en begon me stevig te zoenen. En natuurlijk eindigde dat in alweer een heerlijke vrijpartij. Toen ik daarna naar huis belde en hoorde dat de kinderen het ook fantastisch hadden, kon mijn dag niet meer stuk. Ik was zo vreselijk verliefd en gelukkig.”

Verlangen

“De volgende dag verliep grotendeels hetzelfde: we vreeën, maakten een wandeling, en eindigden daarna weer in bed. Ons seksleven was altijd al goed, maar het leek nu of we weer even in de tijd waren dat we elkaar net ontmoet hadden. Terug in ons appartement zette ik vol trots de massageolie en het vibrerende ringetje in de woonkamer, tot grote verbazing van Victor. “Jij wilde mij verwennen?” vroeg ik verleidelijk, en heel langzaam trok ik mijn kleren uit. Ik gaf een stripteaseshow zonder muziek voor Victor, die vanaf de bank naar me keek. Toen ik klaar was, trok hij me naast zich en droeg me op om te blijven liggen. Razendsnel stoof hij naar de badkamer en kwam terug in alleen zijn onderbroek en met een groot badlaken. Dat legde hij op de Duitse, bruin leren bank en hij duwde mij erbovenop. In zijn ogen zag ik zijn verlangen en we wisten allebei wat er zou gaan gebeuren. Dit was geen liefdesweekend meer, dit was gewoon een seksweekend!”

Lees ook: ‘Sinds de bevalling wil mijn man geen seks meer’

Enorme klap

“Toen ik op de handdoek lag, druppelde Victor de sinaasappelolie over mijn rug en gaf me een uitgebreide massage. Eerst liefdevol, maar zijn bewegingen werden steeds sensueler. De massageolie druppelde hij op mijn billen, tussen mijn dijen, en later ook op mijn borsten. Ik raakte zo vreselijk opgewonden dat ik de fles massageolie greep en op mijn beurt Victor insmeerde. Daarbij sloeg ik zijn intieme plekjes niet over. Alles glom! We hadden zo’n vreselijke zin in elkaar, dat we woest ronddraaiden en over de bank kronkelden. Volkomen in extase wilde ik op hem klimmen om hem bij wijze van voorproefje alvast kort te berijden. Maar dat ging dus mis. Vreselijk mis. Terwijl ik mezelf op hem probeerde te positioneren, verloor ik mijn evenwicht door de glibberende olie. Victor zag me wankelen en probeerde me nog te grijpen, maar ik viel boven op de glazen salontafel, een vreselijk jaren zeventig geval vol chroom. En die hield mijn gewicht niet. Met een enorme klap zakte ik door de glasplaat. Verdoofd zat ik stil. Overal lagen brokken glas en ik zag Victor verschrikt en met grote ogen naar me kijken. Pas na een paar seconden keek ik om me heen en kwam ik bij zinnen. Tussen de glassplinters zag ik rode drupjes in het beige tapijt. Bloed. Mijn bloed! Victor gilde: ‘Er prikken allemaal scherven in je rug en er zit een diepe snee. Die moet echt gehecht worden, want je bloedt als een rund!’ Hij trok snel wat kleren aan en hielp mij in een joggingbroek. Ik drukte de handdoek voor mijn borsten en strompelde achter Victor aan de auto in. Gelukkig hadden we bij aankomst gezien dat er een enorm ziekenhuis in de buurt zat. Intussen drupte het bloed op de passagiersstoel, maar veel heb ik niet van de rit meegekregen. Ik voelde me vreselijk beroerd en alles prikte en tintelde. Flauwvallen deed ik niet, maar ik had wel moeite om mezelf goed vast te houden terwijl Victor zo voorzichtig mogelijk de bochten nam. Kermend zat ik naast hem en de tranen biggelden over mijn wangen van zowel pijn als schaamte. Ik voelde me zo naakt, zo machteloos, en het leek of mijn rug in brand stond. Gelukkig zagen we tijdig de bordjes waar op stond Krankenhaus, en toen we er bijna waren doken er ineens ook borden op met Notaufname, de spoedeisende hulp.”

Opluchting

“Natuurlijk zag ik alle mensen kijken in het ziekenhuis, ik had immers geen topje of andere bovenkleding aan. We moesten plaatsnemen in een wachtkamer en daar zat ik dan, halfnaakt, en om me heen overal witte gangen en mensen in witte jassen. Gelukkig had Victor in alle haast mijn handtas meegenomen, zodat ik het pasje van mijn ziektekostenverzekering kon overhandigen. Daarna werd me gevraagd of ik ergens allergisch voor was en of ik medicijnen gebruikte. Er werd vluchtig naar mijn rug gekeken, en we werden vrij snel meegenomen. Ik kreeg een schort voor die in de nek werd dichtgeknoopt. Een hele opluchting, ondanks alle misère. Het liefst was ik in huilen uitgebarsten. Ook had ik te doen met Victor, die bleek als een vaatdoek naast me zat. Ik moest op mijn buik gaan liggen en er werden grote lampen aangeknipt. Ik denk dat iedereen de situatie erg ongemakkelijk vond. Ik had de indruk dat ik naar seks en zweet stonk. En zeggen dat ik tijdens het stofzuigen of toen ik een wilde dansmove maakte door de tafel was gevallen, had natuurlijk geen enkele zin. We leken wel twee glibberige maanmannetjes en stonken enorm naar sinaasappel. Voor mijn gevoel heb ik uren op die operatietafel gelegen. Om me heen waren de dokters bezig om met speciale tangen en pincetten alle glassplinters te verwijderen. Daarvoor had ik wat verdovende injecties gekregen. Omdat mijn onderrug stevig bloedde, daar waar het grote stuk glas in zat, moest ik daar gehecht worden. Gelukkig heb ik er verder niets van gemerkt. Toen het grote stuk verwijderd werd, verloor ik mijn bewustzijn. Toen ik niet veel later weer bijkwam, hoorde ik dat ik geluk had gehad. Ik had lichte inwendige schade opgelopen, maar doordat ik de scherf er niet zelf had uitgetrokken, had ik mezelf behoed voor nog meer ellende. Het was door alle splinters nog wel een heel gedoe geweest om de massageolie te verwijderen. Pas daarna kon de jodium goed worden aangebracht. Uiteindelijk leek het allemaal mee te vallen, maar ik moest toch een nachtje in het ziekenhuis blijven.”

Lees ook: Dit zijn de 3 meest gegoogelde seksvragen mét antwoord

Schade inhalen

“De volgende morgen zaten Victor en ik zwijgend naast elkaar in de auto. In zijn eentje had hij alle kleren ingepakt, de vaat die er nog stond gedaan en alles weer in orde gemaakt. Ik was blij dat ik de eindschoonmaak al vooruit had betaald. Victor had nog wel de restanten glas bij elkaar geveegd en bij de huiseigenaren gemeld dat de salontafel gesneuveld was. Ze fronsten hun wenkbrauwen toen hij daarna vertelde dat er een badlaken minder was, maar ze deden gelukkig niet moeilijk. Hij had alle schade kunnen afkopen met honderd euro, dat was heel schappelijk. Victor had meteen betaald. Dat leek hem beter dan de verzekering inschakelen en het hele verhaal uitleggen. Eenmaal thuis kon ik amper de auto uitkomen. Ik had de hele weg terug tegen een opgerolde plaid uit de kofferbak gehangen, maar eenmaal uitgestapt, bleek dat ik helemaal verstijfd was. Ik strompelde naar binnen. Wat was ik blij om mijn kinderen weer te zien en om te horen dat zij wel een geweldig weekend hadden gehad. Toen voelde ik me ietsje beter. Victor en ik hebben tegen hen en onze ouders gezegd dat ik gevallen was op een glibberig wandelpad en daarna lelijk terechtgekomen was op een losse tak. Dat accepteerden ze gelukkig direct. De dag erna heb ik ook bij de huisarts een smoes verzonnen. Zonder blikken of blozen loog ik dat ik door een glazen deur was gevallen. Gelukkig liep alles met een sisser af. De ziekenhuisrekening werd volledig betaald door de verzekering en de schaafwonden, korsten en de wond op mijn rug genazen prachtig. Achteraf kunnen we lachen om het verhaal, ook al word ik nog steeds misselijk als ik sinaasappels ruik. De fl es massageolie had Victor al in Duitsland weggegooid, we konden de fl es niet meer zien! Telkens als we nu vrijen, hebben we het erover dat we snel weer eens een liefdesweekend moeten plannen om de schade in te halen. Daar verheug ik me enorm op. Want ondanks de nare afloop, heb ik een goed gevoel bij de eerste dagen, de heerlijke vrijpartijen en de tijd die we samen hadden.”

Meer persoonlijke verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Vriendin.