Persoonlijke verhalen

Vriendin 4: Myrthe is verliefd op haar getrouwde buurman

‘Aan alles voel ik dat het misgaat’

Myrthe (34) is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe buurman. In haar ogen zijn ze de ideale match, op één detail na: hij is getrouwd… “Ik weet zeker dat hij net zo verliefd is als ik.”

Myrthe: “Ik heb weleens gedacht dat het voor mij niet was weggelegd: de liefde. Na een nare relatie was ik al 3 jaar alleen en ik kwam tot mijn grote verdriet nooit iemand tegen die bij me paste. Tot vorig jaar ineens alles veranderde. Toen die verhuiswagen stopte, vlak voor mijn deur, en daar de knapste man uit stapte die ik ooit had gezien. Mijn hart maakte een sprongetje: dit moest mijn nieuwe buurman zijn, ik wist dat het huis naast mij verkocht was. En die zwangere vrouw naast hem? Tja, dat was dus zijn echtgenote, ontdekte ik toen ik naar buiten liep om kennis te maken. De man stelde zich met een brede glimlach voor als Simon, ook zij deed vriendelijk. Ik ook, natuurlijk, tegen hen beiden. Al voelde ik een steek in mijn hart terwijl we stonden te praten. Zie je, echt alle leuke mannen zijn bezet, dacht ik.”

Lees het hele verhaal van Myrthe in Vriendin 4 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Heb jij weleens een verboden liefde gehad?

Nee

Verzin voor je begint – het gras is altijd groener aan de overkant. Verboden liefde en verliefdheid is iets anders dan iemands huwelijk kapotmaken en samengaan, laat je verstand werken (6)

Ja, vroeger

Ik ben inmiddels alweer 15 jaar met deze verboden liefde getrouwd.

Instagram