Persoonlijke verhalen

Vriendin 10: Annabel probeert haar ex weer voor zich te winnen

‘Ik slaap nog steeds naast mijn ex, en nu wil ik hem terug’

Doordat het huis van Annabel (31) en haar ex nog niet verkocht is, wonen ze nog samen en slapen ze ook in één bed. Dat vindt ze stiekem helemaal niet erg. "Natuurlijk, hij heeft fouten gemaakt, maar ik ook. Daar kunnen we toch aan werken?"

Annabel: “Vannacht lag ik wakker van zijn gesnurk. Zoals altijd porde ik hard tegen zijn schouder en rolde hij op zijn zij. Ik keek naar zijn brede, gespierde rug en hoorde hoe zijn ademhaling iets vertraagde. Dat geluid, zijn bewegingen, zijn geur… Het was allemaal zo vertrouwd. Ik wilde tegen hem aan kruipen, net als vroeger. Mijn armen rond zijn middel, onze lichamen lepeltje-lepeltje. Maar ik hield me in. Ook al slapen we nog steeds in hetzelfde bed, Ivar is mijn ex.
Toen hij een half jaar geleden opbiechtte dat hij een affaire had, had ik een bord macaroni naar z’n hoofd gesmeten. ‘Pak je koffers en sodemieter op!’ schreeuwde ik. Niks voor mij. Normaal gesproken ben ik de rust zelve. Maar ik had me dan ook nog nooit zo verraden gevoeld. Ja, het speet hem dat hij mij had gekwetst. Maar hij had al langer twijfels over onze relatie, moest hij bekennen. Het feit dat hij gevoelens had gekregen voor een ander, was voor hem een eyeopener. Ik was in shock. Wat nu? Ivar was al acht jaar mijn grote liefde.”

Zielsgelukkig
“Vuurwerk was het, toen Ivar en ik elkaar ontmoetten. Ik was 23, Ivar tien jaar ouder. Als gitarist trad hij met zijn rockband op in de kroeg waar ik wel vaker kwam met vriendinnen. Het was liefde op het eerste gezicht en binnen twee maanden trok hij bij mij in, in mijn piepkleine flatje. We waren zielsgelukkig.
Na twee jaar besloten we mijn flat op te zeggen en samen een huis te kopen. Ivar wilde graag een huis met een extra kamer waarin hij muziek kon maken en opnemen. En zelf hoopte ik dat er in de toekomst gezinsuitbreiding zou komen. We vonden ons droomhuis vlak bij Amsterdam. Het huis had twee slaapkamers, één ervan verbouwden we tot studio voor Ivar. De dag waarop we de sleutel kregen van ons nieuwe huis, was een van de gelukkigste dagen in mijn leven. Soms, als Ivar in de buurt moest optreden, ging ik kijken. O, wat was ik trots als ik mijn knappe vent daar op het podium zag staan. En ik zag ze heus wel: de vrouwen met hun uitdagende decolletés en verleidelijke blikken. Maar bang voor concurrentie was ik niet. Totdat er een nieuwe zangeres in de band kwam: Sam. Ze was mooi, uitbundig en sexy.

Lees het hele verhaal in Vriendin 10 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Instagram