Persoonlijke verhalen

Vriendin 5: Emmy’s ex houdt nog steeds van haar

‘Ik vind het erg voor mijn kinderen, maar ik wil hun vader niet meer terug.’

Emmy's man verliet haar voor een veel jongere vrouw. Nu heeft hij spijt en wil met haar een nieuwe start maken. "De kinderen denken dat het weer goedkomt tussen ons, maar ik kies nu voor mezelf."

Emmy (42): “Eindelijk heb ik mijn leven weer op orde. ’s Morgens word ik niet meer verdrietig wakker en overdag heb ik geen huilbuien meer. De meiden en ik hebben het gezellig met z’n drieën. En ik ben inmiddels ook gewend aan de twee weekenden in de maand waarin Joyce, nu twaalf, en Natalie, nu tien jaar, bij hun vader zijn en ik alleen ben. Ik heb twee vriendinnen met wie ik geregeld op stap ga en ik kan mezelf ook goed vermaken. Dat was tot een half jaar geleden wel anders. Een jaar lang ben ik intens verdrietig geweest. Ik voelde me zo gekwetst… En ik kon maar niet wennen aan mijn nieuwe status als single. Het was destijds niet mijn keuze om uit elkaar te gaan. Ik was altijd erg gelukkig met mijn gezin. Na de geboorte van onze oudste, Joyce, stopte ik met werken. Ik ben heel verzorgend,
een echte moederkloek. Maar doordat ik geen baan meer had, werd mijn wereld wel een stuk kleiner. Mijn leven speelde zich voornamelijk thuis af. ’s Morgens om zes uur ging mijn wekker, zodat ik voor iedereen ontbijt kon maken. Als Arno naar zijn werk was en de kinderen naar school waren, poetste ik het huis, deed ik boodschappen en de was. Als Natalie en Joyce uit school kwamen, wachtte ik ze op met thee en beschuitjes. Ik maakte het avondeten klaar terwijl zij speelden. En als we dan als gezin om tafel zaten, genoot ik. Ik deed amper iets met vriendinnen, maar daar had ik ook geen behoefte aan. Ik was happy met mijn leven.”

Time-out nodig
“Arno’s mededeling dat hij niet meer gelukkig was, bijna twee jaar geleden, kwam voor mij volledig uit de lucht vallen. Ik had geen idee, had nooit een enkele aanwijzing gehad. We hadden ook nooit ruzie. Ik wist niet beter dan dat hij, net als ik, blij was met ons gezin en ons harmonieuze leven. Arno was een rustige man die niet veel meer nodig leek te hebben dan een biertje en zijn voetbalkanaal op tv. Vlak voordat we een weekend met mijn ouders naar een bungalowpark zouden gaan, zei hij op vrijdagochtend dat hij me die zondagavond ‘iets’ wilde vertellen. Ik voelde er niets voor om zo lang in spanning te zitten en stond erop dat hij me het meteen vertelde. Ik dacht eigenlijk dat er op zijn werk iets vervelends speelde. Dat zijn baan misschien wel op de tocht stond. Er zijn tegenwoordig zo veel mensen die hun baan verliezen… Arno aarzelde, stotterde wat en bleef herhalen dat hij liever wilde wachten tot zondag. Na aandringen van mijn kant, kwam hij er toch mee op de proppen: hij voelde zich al een tijdje niet meer gelukkig en wilde een time- out. Ik schrok enorm. Wat was er aan de hand?!

Lees het hele verhaal in Vriendin 5.

Heeft je partner jouw vertrouwen ook ernstig beschaamd? Of wil je meepraten over dit onderwerp? Praat mee op ons forum. 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Anoniem

My husband and I have been married for about 7 yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn’t even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the internet one day, I came across a website that suggested that Dr Unity can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Three days later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to Dr Unity . If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. This is his E-mail: Unityspelltemple@gmail.com .

Beantwoorden

Instagram