Deze 4 sterrenbeelden passen het beste bij Maagd

Deze 4 sterrenbeelden passen het beste bij Maagd

Ben je bovengemiddeld geïnteresseerd in sterrenbeelden en wil je weten welke tekens een goede match zijn met een Maagd in de liefde? Vriendin zocht het uit.

Deze sterrenbeelden zijn compatibel met een Maagd

Maagden staan bekend om hun precisie en focus op details. Ze zijn praktisch ingesteld. Van chaos houden ze helemaal niet. Van nature hebben ze daarom de neiging om orde te scheppen. Hun analytische geest en zorgvuldige trekjes maken hen uitstekende probleemoplossers en betrouwbare vrienden en partners. Een andere mooie kant van de Maagd is haar attente en zorgzame karaktereigenschappen. In een relatie zorgen ze voor warmte en stabiliteit.

Al die speciale eigenschappen zorgen ervoor dat een Maagd in de liefde een goede match vormt met de volgende sterrenbeelden.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren en Maagden zijn vrijwel dezelfde types op het gebied van praktisch denken en betrouwbaarheid. Stieren zijn sterk en standvastig, wat een veilig en stabiel gevoel geeft aan een Maagd. Beide tekens waarderen het harde werk en de toewijding die ze in een relatie stoppen. Daardoor bouwen ze aan een sterke basis voor een langdurige liefdesrelatie. Echt een match made in heaven, dus.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken en Maagden zijn een goede match, omdat ze allebei een serieuze en verantwoordelijke instelling hebben. Ze begrijpen elkaars ambitie en gaan graag op hun doel af. Deze gedeelde interesse zorgt ervoor dat ze als stel samen aan hun doelen werken en elkaar ondersteunen bij het bereiken van hun successen, zowel zakelijk als privé.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften hebben een intuïtieve en empathische aard. Dat past goed bij een Maagd, die van nature een zorgzame aard heeft. Op die manier kunnen de sterrenbeelden elkaar mooi aanvullen in de liefde. Kreeften zorgen voor een emotioneel evenwicht in de relatie, terwijl Maagden zorgen voor stabiliteit. Samen vormen ze een mix van zorg voor elkaar en structuur.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn creatief en gevoelig, wat een interessant contrast vormt met de pragmatische aard van een Maagd. Maar vergis je niet, deze match kan juist inspireren, waarbij Maagden de Vissen kunnen helpen om hun ideeën in de praktijk te brengen, terwijl Vissen de Maagden kunnen stimuleren om hun emotionele kant te verkennen.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden passen niet bij een Maagd

Vriendin’s favoriet

Het mysterie van je geboortedag is een zeer gebruiksvriendelijke gids die jou helpt je geboortedag en haar mysteries te ontrafelen. Zo leer je waarom jouw geboortedag zo uniek is en wat deze dag betekent voor jou als persoon. Voor meer info klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images