Vissen

Heeft je date het sterrenbeeld Vissen? 6 dingen die je moet weten

Ben je aan het daten met een Vissen? Dan zijn er een aantal dingen die je zeker moet weten. We zetten ze even op een rijtje.

1. Liefde

Vissen zijn heel liefdevol. Zij zetten familie, vrienden en hun partner altijd op de eerste plaats. Zij zullen nooit expliciet om liefde of aandacht vragen, maar hebben dit zeker van jou nodig. Probeer er dus altijd op te letten dat ook een Vissen altijd de liefde voelt die hij of zij verdient.

2. Romantiek en passie

Vissen hechten veel waarde aan romantiek en zijn hier erg gepassioneerd over. Vissen houden ervan als jij aangeeft wat je voelt en romantische dates organiseert. Niets is te gek, maar tegelijkertijd kunnen Vissen een simpel diner voor twee aan de keukentafel ook waarderen. Vissen zullen nooit aangeven dat ze meer romantiek of passie willen. Helaas zul je hiervoor tussen de lijntjes door moeten lezen.

Lees ook: Mannen met déze drie sterrenbeelden zijn de ideale partners

3. Gesprekken

Vissen vinden niets fijner dan diepgaande gesprekken voeren met de mensen waar ze van houden (jij dus). Helaas zal een Vissen niet voor je vallen als je alleen maar praat over je favoriete restaurant of een sport die je graag beoefent.

4. Oude zielen

Vissen zijn vaak oude zielen en houden ervan om thuis te zijn en bijvoorbeeld uitgebreid te koken. Ook zijn Vissen artistiek en vinden het fijn om te schilderen, schrijven of muziek te maken. Vissen hebben een voorkeur voor een thuis date.

5. Tijd voor zichzelf

Hoe leuk een Vissen jou ook vindt, hij of zij heeft ook veel tijd voor zichzelf nodig. Vissen zoeken naar een balans tussen tijd voor hun geliefde en tijd voor zichzelf.

6. Creatief

Vissen houden niet van vaste routines en vinden een beetje spontaniteit of onvoorspelbaarheid heerlijk. Geef hem of haar daarom de ruimte om af en toe nieuwe dingen uit te proberen.

Tip van Vriendin

Ontdek de geheimen van jouw persoonlijkheid, liefdesleven en toekomst door de lens van de Chinese astrologie in Erica Sauers boeiende werk. Dit boek onthult hoe Oosterse wijsheid jouw leven kan verrijken en vormgeven. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Vrouwen met dit sterrenbeeld houden zich niet aan de regels

Foto: GettyImages
Bron: TimesofIndia