Horoscoop

Steenbok

Je krijgt verantwoordelijkheid toegeschoven, waar je eigenlijk niet blij mee bent. Bekijk het van de zonnige kant, dit gebeurt alleen omdat men in je gelooft. Nu moet jij alleen ook nog in jezelf geloven.

Boogschutter

Wat een "problemen". Je hebt vandaag de geliefden voor het uitkiezen. Een goed advies: kijk niet alleen naar het uiterlijk, een sterke persoonlijkheid zal je op termijn gelukkiger maken.

Schorpioen

Je bent een beetje overmoedig vandaag. Pas op dat je geen onnodige en te grote risico's neemt. Daardoor zou jij je wel eens in de vingers kunnen snijden.

Weegschaal

Jij beschikt over zeer veel energie waarmee je moeiteloos talloze hindernissen neemt. "Waar haal je de energie vandaan?" zal men zich afvragen.

Maagd

Sloof je vandaag eens extra uit om het gezellig te maken. Je geliefde kan dat zeker waarderen.

Leeuw

De sterren staan gunstig. Ook moeilijke opdrachten vormen vandaag voor jou geen probleem. Pak ze op en rond ze af!

Kreeft

Jij wilt anders dan anders. Je bent en voelt zich op en top. Jouw uitstraling is zeer aantrekkelijk en charmant. Over aandacht hoef jij vandaag ook niet te klagen en over dat "anders dan anders" ook niet.

Tweeling

Pak vandaag de telefoon en bel die ene persoon op waarmee jij al zo lang overhoop ligt. Je zult zien dat hij of zij bijzonder blij zal zijn. Het is toch zonde van die fijne vriendschap die je had.

Stier

In je relatie loopt niet alles zoals jij het je voor had gesteld. Heb jij dat van tevoren wel goed duidelijk gemaakt aan je partner? De schuld ligt zeker niet bij je partner, dus beschuldig hem of haar niet.

Ram

Je hoeft niet alles zelf te doen. Er zijn genoeg mensen in je omgeving te vinden die je graag een handje helpen. Doe jij de dingen waarin jij goed bent, doen zij de dingen waar zij goed in zijn.

Vissen

Tegenover de mensen die dichtbij je staan zul je heel vrijgevig zijn, vooral met immateriële zaken. Je bent toegeeflijk voor je partner en je kunt zonder veel ophef over zijn of haar fouten heen stappen.

Waterman

Je zou vandaag het liefst je tijd willen doorbrengen met de mensen waar je om geeft. Natuurlijk is er nog veel te doen, maar... vat je taken toch niet altijd zo zwaar op. Neem vandaag de tijd om het echt gezellig te maken met je dierbaren.