Horoscoop

Steenbok

Laat zien dat jij boven die dingen staat en laat je niet tot een uitzichtloze ruzie verleiden. Zo'n ruzie kent alleen maar verliezers terwijl je nu nog een winnaar bent.

Boogschutter

Jij bent vandaag echt koppig. Je moet wat meer meegaand zijn, dat levert je uiteindelijk echt veel meer op. Jouw koppigheid kan je een paar mooie kansen kosten.

Schorpioen

Vandaag kun je onverwachts lekker doen waar jezelf zin in heeft. Wat gek dat je dan opeens niets kunt verzinnen.

Weegschaal

Jouw eigenwijsheid komt vandaag erg duidelijk naar voren. Je hoeft je dus niet meer af te vragen waarom men je links laat liggen. Je hebt het zelf in de hand.

Maagd

De baan van jouw leven lijkt binnen handbereik. Pak het echter voorzichtig aan en loop niet te hard van stapel. Men zoekt immers een betrouwbaar en degelijk persoon. Dat gaat deze keer lukken.

Leeuw

Je hebt sterke twijfels aan jezelf. Waarom toch? Als je gevraagd wordt om iets te doen, dan is dat omdat men van mening is dat jij dat aan kunt. Als zij niet twijfelen, hoef jij dat ook niet te doen.

Kreeft

Probeer te voorkomen dat jouw eigen slechte humeur dat van je partner ook bederft. Maak jouw partner niet onzeker door geƫrgerde opmerkingen, maar probeer hem/haar te steunen.

Tweeling

Je bent vandaag moe en je zit het liefste de hele dag te niksen. Doe alleen het hoognodige en neem daarna met een gerust hart de rest van de dag vrij. Dan voelt je je morgen een ander mens.

Stier

Je bent zeer optimistisch vandaag en dat is goed. Je moet het echter niet overdrijven. Denk niet dat het allemaal wel goed komt, zelfs als je niets doet. Want zo werkt het natuurlijk niet.

Ram

Probeer eens extra goed te luisteren naar anderen en verander niet te snel van onderwerp. Dat zou je vandaag wel eens een bijzonder interessant gesprek kunnen opleveren, met resultaten waar je zelf nooit aan had gedacht.

Vissen

Je bent goed gehumeurd vandaag. Je staat open en eerlijk in de wereld en dat merkt je omgeving zeer duidelijk. Met jouw uitstraling kun je, als je dat wilt tenminste, elk hart veroveren. Ga daar oprecht mee om.

Waterman

Je temperament is vandaag weer volop aanwezig. Pas dus op met gewaagde plannen die je hebt. Jouw impulsiviteit kan je de nodige problemen opleveren.

Instagram