Horoscoop

Steenbok

Dikke kans dat je vandaag ruzie krijgt met een familielid. Als je de familie wilt sparen zul jij je tong in bedwang moeten houden. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat het hoog tijd is dat jij eens een keer voor jezelf opkomt.

Boogschutter

Je hebt het gevoel dat je die speciale persoon nooit meer wilt missen. Door je optimistische instelling en zelfvertrouwen zul je zonder problemen bereiken wat je wilt.

Schorpioen

Jij krijgt vandaag veel gelegenheid om je kunde op het gebied van de verleiding te tonen. Dat kan dus wel een spannend dagje worden. Houd wel jouw hoofd erbij.

Weegschaal

Je moet een beslissing nemen. Denk niet aan het hier en nu, denk aan later. De toekomst hangt af van jouw moed om aan later te denken en het hier en nu te vergeten.

Maagd

Men is overtuigd van je kennis en vakbekwaamheid. Wie ben jij dan om daar nog aan te twijfelen? Doe gewoon wat van je gewenst wordt.

Leeuw

Jij hebt vandaag wel zin in een gokje. Als je dat voorzichtig en met een beetje beleid doet, zou je wel eens heel veel geluk kunnen hebben.

Kreeft

Pas op met het uitlenen van geld. Niet iedereen is daar even zorgvuldig mee. Dat zijn vaak ook nog de mensen waar je het niet van verwacht zou hebben, goede vrienden of naaste familie.

Tweeling

Jij bent vandaag een sterke partner in de onderhandelingen. Jij verrast daarmee vriend en vijand, maar je bereikt wel wat je wilt. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Goed gedaan!

Stier

Je maakt je zorgen over iemand die je zeer dierbaar is. Het laat je niet los. Je moet er niet mee blijven lopen. Zoek hulp bij iemand die er verstand van heeft en die hier discreet mee om kan gaan.

Ram

Jij hebt een doel voor ogen en je bent vastberaden dat doel te halen. Deze standvastige houding helpt je ook de - in jouw ogen - "rare" maniertjes van je partner het hoofd te bieden.

Vissen

Vandaag ben je weer mateloos serieus. Laat de zon eens binnen en laat de boel de boel. Ga lekker iets leuks doen en ontspan een beetje. Lach maar goed om jezelf.

Waterman

Het gevoel van beperking en vastzitten kun je achter je laten. Je zult de moed vinden om je van je knellende verbintenissen te ontdoen. Vandaag of morgen wat maakt het uit, je zult het uiteindelijk toch doen.

Instagram