Deze sterrenbeelden passen het beste bij een Stier

Deze sterrenbeelden passen het beste bij een Stier

Ben je bovengemiddeld geïnteresseerd in sterrenbeelden en wil je weten welke tekens een goede match zijn met een Stier in de liefde? Vriendin zocht het uit.

Deze sterrenbeelden zijn compatibel met een Stier

Een sterrenbeeld zegt veel over hoe iemand in elkaar zit of zich gedraagt. Van de twaalf tekens die er zijn, past niet ieder sterrenbeeld bij elkaar. Wanneer is er dan wel een match? Stier is compatibel met veel sterrenbeelden, namelijk Vissen, Schorpioen, Steenbok en Maagd.

Vissen

De aantrekkingskracht tussen Stier en Vissen is niet te ontkennen. In een relatie vinden deze sterrenbeelden harmonie en rust bij elkaar. Ook fijn, ze zijn het vaak met elkaar eens en houden er niet van om problemen te zoeken. Daardoor ontstaat er een stabiele relatie voor het leven.

Schorpioen

Een Stier en de ietwat mysterieuze Schorpioen gaan goed samen in de liefde. Voor een Schorpioen is het belangrijk om iemand te vinden bij wie hij of zij compleet zichzelf kan zijn en (weer) in de liefde doet geloven. Stier kan die stabiele relatie bieden.

Steenbok

Een Stier en Steenbok zijn de ideale match wat sterrenbeeld betreft. Met hetzelfde gevoel voor humor en dezelfde normen, waarden en doelen in het leven, bouwen ze al snel een veilige relatie op. Ruzies lopen nooit uit de hand en hoewel het daardoor een redelijk drama-vrije relatie is en soms misschien niet zo enerverend voelt, is het wel een stabiele relatie.

Maagd

Stier en Maagd zijn een uitstekende match. Het is geen levendig stel, maar ze voelen zich veilig bij elkaar omdat ze weten waar ze aan toe zijn. Beiden weten dat de ander integer en betrouwbaar is. Anderen zien hun relatie soms als saai, maar samen zijn ze gelukkig.

Deze sterrenbeelden zijn niet compatibel met een Stier

Waar de sterrenbeelden hierboven goed matchen met Stier, zijn er ook drie sterrenbeelden die niet compatibel zijn met dit teken. Dat zijn Ram, Tweelingen, Leeuw en Boogschutter.

Ram

De energie van de Ram en het luie gedrag dat een Stier kan vertonen maakt dat het geen goede match is op liefdesgebied. Qua energie kunnen deze sterrenbeelden niet verder uit elkaar liggen. Bovendien is Ram behoorlijk ongeduldig en wil hij/zij er vaak op uit, terwijl een Stier juist geduldig is en graag thuis blijft.

Lees ook: Deze sterrenbeelden passen het beste bij een Ram

Tweelingen

Ook Stier en Tweelingen passen niet zo goed bij elkaar. Hun karakters zijn te verschillend, wat problemen in de relatie kan veroorzaken. Het is voor deze twee sterrenbeelden moeilijker om een stabiele, veilige relatie op te bouwen.

Leeuw

Een Stier en Leeuw geven elkaar niet wat ze nodig hebben in de relatie. Ze houden beiden van aandacht en willen zich geliefd voelen. Dat Leeuw zich niet altijd aan de afspraken houdt, stoort de Stier. Ook voelt dit sterrenbeeld zich ondergewaardeerd. Er ontstaan te veel conflicten, waardoor de relatie vaak niet lang duurt.

Boogschutter

De karakters van een Stier en Boogschutter botsen zo met elkaar, dat het moeilijk is om de relatie leuk te houden. Het gedrag van een Boogschutter, die nogal chaotisch kan zijn, irriteert de Stier en vice versa vindt een Boogschutter het lastig om aan de standaard van een Stier te voldoen.

Tip van de redactie

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images