Ben je een Maagd? Dan is dit jouw slechtste eigenschap

Ben je een Maagd? Dan is dit jouw slechtste eigenschap

Ben je geboren tussen 23 augustus en 22 september? Dan is jouw sterrenbeeld Maagd. Je sterrenbeeld en geboortehoroscoop zeggen veel over je karakter. Dit zijn jouw minder mooie eigenschappen.

Eigenschappen van een Maagd

Als sterrenbeeld Maagd heb je een paar eigenschappen waar anderen jaloers op zullen zijn. Je staat bekend om je perfectionisme, bent attent en altijd aardig. Waar anderen zich mee kunnen laten sleuren door emoties, ben jij juist nuchter en prik je snel door mensen heen. Je kunt wel stellen dat je met beide benen stevig op de grond staat en dat je altijd bezig bent met nieuwe plannen.

Aan de andere kant heb je ook een temperament. Misschien herken je wel dat mensen moeite hebben om je in te schatten. Of dat je onvoorspelbaar bent. Confrontaties vermijd jij als de beste, daar heb je nu eenmaal geen zin in. Je zegt liever dat alles oké gaat. Dat heeft ook te maken met je slechtste eigenschap.

Lees ook: Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan herken je vast en zeker deze eigenschappen

Kritisch

Is je sterrenbeeld wel Maagd als je niet een kritisch karakter hebt? Ieder mens en iedere situatie in je leven wordt uitgebreid geanalyseerd. Je kunt daarbij niet alleen kritisch zijn op anderen, maar ook op jezelf. Soms pieker je zo lang dat het je weerhoudt om een knoop door te hakken. Daarnaast ben je er snel bij om anderen van (ongevraagd) advies te voorzien, waarbij je soms onnodig druk op mensen legt.

Door situaties beter in te leren schatten, niet altijd je mening te verkondigen en durven toegeven als je een fout hebt gemaakt – want dat vind je nog weleens moeilijk – kun je aan je minder mooie eigenschappen werken.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden passen het beste bij Maagd

Vriendin’s favoriet

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images