Met deze 13 recepten maak jij het beste paasontbijt ooit

Met deze 13 recepten maak jij het beste paasontbijt ooit

Bij Pasen hoort natuurlijk een uitgebreid paasontbijt. Lekker met z’n allen in pyjama aan tafel. Met deze heerlijke recepten maak je er een feestje van.

Bij Pasen hoort natuurlijk een uitgebreid paasontbijt. Lekker met z’n allen in pyjama aan tafel. Met deze heerlijke recepten maak je er een feestje van.

Brood

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om boterhammen of bolletjes op tafel te zetten, maar als je iets meer tijd hebt, kun je ook zelf brood maken. In een video leggen we uit hoe je dit heerlijke paasbrood maakt. Een Frans stokbrood valt ook altijd in de smaak.

Bananenbrood

Dat is zoet en vullend, maar toch gezond. Dit pindakaasbananenbrood bevat namelijk geen suiker. Houd je niet van pindakaas? Bak dan de gewone variant. Heb je nog een paar overrijpe bananen over? Daar kun je nog veel lekkers van maken.

Heeft jouw kind op school ook een paasontbijt? Probeer dan deze leuke kindertraktaties met ei

Een eitje

Zonder eieren is het paasontbijt natuurlijk niet compleet. Deze eieren uit een potje met gerookte zalm zien er ook nog eens prachtig uit. Net iets anders: een cracker met roerei en gerookte zalm. Ook lekker! Durf je het aan om een ei te pocheren? Bekijk dan zeker even deze video.

Pannekoeken

Het kost iets meer tijd, maar dan heb je ook wat. Wedden dat deze mini-pannekoekjes met fruit zo op zijn? In een  video leggen we trouwens uit hoe je de perfecte pannekoek bakt. Om het nog makkelijker te maken: de Aldi verkoopt nu een elektrische pannekoekenmaker voor maar € 19,99.

Recept voor mini-pannekoekjes met fruit

Gezonde opties

Liever een gezond paasontbijt? Maak dan deze gezonde ontbijtmuffins met blauwe bessen. Als je niet zo’n grote eter bent, is yoghurt een goede keuze. Vul ‘m bijvoorbeeld met zelfgemaakte granola. Een gezonde smoothie kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Vergeet de versiering niet! Dit zijn de mooiste paastakken op Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen