Persoonlijke verhalen

Vriendin 25: Anneke heeft een relatie met een getrouwde man

Anneke (36) heeft al drie jaar een relatie met een getrouwde man. Ze ziet hem twee keer per week een paar uur. Hopen dat hij zijn gezin voor haar verlaat? “Juist niet! Ik zie alleen maar voordelen aan mijn rol als minnares.”

‘Ik ben ‘die andere vrouw’. En dat vind ik prima’

Anneke: “Op dit moment ben ik hartstikke tevreden met mijn leven. Ik heb een leuke baan op een crèche en een dochter van negen met wie ik een geweldige band heb. Financieel worden we gesteund door mijn ex, maar verder hebben we weinig met hem te maken. Gelukkig maar, hij is een egocentrische man die mij tijdens ons huwelijk lang genoeg het leven zuur heeft gemaakt. Ik ben blij dat ik van hem af ben. Maar zijn geld is fi jn: hierdoor kunnen mijn dochter en ik bijvoorbeeld lekker op vakantie, iets wat met alleen mijn salaris moeilijker zou gaan. Verder heb ik fijne vriendinnen en familie met wie ik heel blij ben. En als kers op de taart: een fantastische geliefde. Een man die mij op handen draagt. Ik zie hem twee keer per week en onze uren samen zijn puur goud. Twee keer per week: dat is niet vaak, nee. Hij is namelijk getrouwd. Maar daar heb ik geen enkel probleem mee.”

Lees het hele verhaal van Anneke in Vriendin 25 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Zou jij verliefd kunnen zijn op een getrouwde man?

Ja, omdat...

je kunt best verliefd worden op een getrouwde man, want je wordt verliefd op de persoon en niet op zijn status.
Maar ik zou er geen relatie mee gaan beginnen, want dat tegen mijn principes gaan.
Hij zal nooit van jou worden, want daarna gaat hij weer naar zijn vrouw. Kira

Nee, want...

Dat kan gewoon niet. Denk verdorie eens aan de echtgenote van die getrouwde man. Dat is toch niet eerlijk tegenover hem! Sorry , maar dit maakt mij erg kwaad.

Nee, want...

Nee, een man die zoiets doet moet zich de ogen uit zijn kop schamen, tegenover zijn echtgenote. Er lopen genoeg vrijgezellen rond dames!

Ja, omdat...

ik dat nu ook ben. Onze korte geheime ontmoetingen zijn heerlijk.

Ja, omdat...

Ja ik ben verliefd op een man die ook een vriendin heeft (niet getrouwd maar wel dus samen) omdat het voor ons liefde op t eerste gezich was. Hij gaat dus ook bij haar weg.

Nee, want...

…ik simpelweg niet open zou staan voor iemand in een relatie/ huwelijk. Dat is gewoon een NO GO.

Nee, want...

nee ,nee tegenwoordig is dat mode je leest er steeds meer over,laat zijn vrouw er maar niet achter komen ,sukkel.en zei trouwens ook.

Ja, omdat...

Het mij is overkomen, en niet omdat ik dit wilde maar het gebeurde. De relatie heeft 6 jaar geduurd. Ik heb over deze relatie een boek geschreven, dit als een soort verwerking maar vooral voor de mensen die hier heel zwart/wit over denken en oordelen zonder het verhaal te kennen. Voor de mens die geïnteresseerd zijn kunnen mijn website bekijken en mogen uiteraard reageren. Zaterdag 10 augustus ben ik ook te horen bij Radio Voorne, dit uiteraard om mijn boek “een driehoek rolt niet te promoten maar om het ook in de openheid te werpen omdat er zoveel mensen hier mee te maken en er niet over kunnen en/of mogen praten. Of het eigen schuld, dikke bult over hen heen krijgen als ze behoefte hebben om hierover te praten. Ik wil nog heel graag benadrukken dat dit is iets wat je overkomt en niemand wilt bewust een ander pijn doen. http://www.marleentiebosch.nl is mijn website waar ook beeld materiaal en muziek op te zien en te horen is.

Ja, omdat...

Ja, dit omdat het geen bewuste keuze is maar omdat het je overkomt. Ik heb een relatie van 6 jaar gehad met een getrouwde man en ik heb hier een boek over geschreven. “Een driehoek rolt niet” Dit omdat het een goede verwerking is geweest maar ook omdat ik de mensen die hierover heel zwart/wit denken wil duidelijk maken dat dit niet het geval is. Niemand begint hier bewust aan omdat je een ander pijn wilt doen. Het overkomt je. Ook wil ik het graag in de openheid krijgen omdat het zo zwaar is als je er met niemand over kan/mag praten. Of omdat je als reactie kunt verwachten; eigen schuld, dikke bult. Wilt u meer weten bezoek mijn website http://www.marleentiebosch.nl waar ook beeld materiaal over deze periode te vinden is en muziek die mij getroost en geholpen heeft in deze periode.

Instagram