Persoonlijke verhalen

Lezeressen vertellen: dit is mijn seksfantasie

Stiekem hebben we allemaal weleens opwindende wensen. Lezeressen vertellen over hun geheime erotische droom.

‘Ik fantaseer over de beste vriend van mijn man’
Lonneke (41): “Mijn seksfantasie? Ik fantaseer me helemaal suf over de beste vriend van mijn man! Leon en Victor zijn al hun hele leven bevriend en ik had vanaf het begin al een zwak voor Victor. Hij is het type ‘eeuwige vrijgezel’. Hij heeft talloze vriendinnen gehad, maar er blijft er geen een aan hem plakken. Daar is hij te vrijgevochten voor.

‘Dát maakt Victor nou juist zo spannend – hij is alles wat Leon niet is’

Hij wil alleen maar reizen, feesten en hij werkt ontzettend veel. Hij is verre van burgerlijk; huisje, boompje, beestje is niets voor hem. En dát maakt Victor nou juist zo spannend – hij  is daarin alles wat Leon niet is. Daarnaast heeft hij een geweldige kop; hij heeft heel ondeugende ogen, de seks straalt ervan af.

Ik zou absoluut geen relatie met hem kunnen aangaan en ik ben ook zeker niet verliefd. Maar als hij bij ons is en hij flirt wat met mij, dan krijg ik er toch elke keer weer knikkende knieën van. Iets zegt mij dat het in bed vooral om zijn genot draait, maar in mijn hoofd is hij inmiddels een soort seksgod geworden. Als hij bij ons langskomt, zorg ik altijd dat ik er perfect uitzie. En ik geniet van zijn aandacht. Negen van de tien keer hebben Leon en ik die avond spetterende seks. Hij moest eens weten waar ik zo opgewonden van ben geworden…”

‘Mijn masseur was een heel aantrekkelijke man’
Ilja (36): “Ik ben gek op de sauna en helemaal als het zo’n complete dag is mét schoonheidsbehandeling en massage. En zo is mijn fantasie ontstaan. Ik werd een jaar geleden gemasseerd door een heel aantrekkelijke man. Ik schrok een beetje toen ik de ruimte binnenliep en hem zag. Ik ging ervan uit dat ik door een vrouw zou worden gemasseerd. Dat was tot dat moment altijd het geval geweest.

‘Wat als hij nou met zijn handen over mijn billen zou gaan?’

Het was echt even slikken toen ik mijn badjas op moest hangen en plaats mocht nemen op de behandeltafel. Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik zijn warme handen over mijn rug voelde gaan. Plotseling was mijn fantasie er: wat als hij nou met zijn handen over mijn billen zou gaan en dan nog verder gaat… Ik vond die gedachte zó spannend. Natuurlijk zou hij dat niet doen; het zou uitermate ongepast zijn en hij zou er direct zijn baan door verliezen. Dat weerhield mij er niet van in stilte van het idee te genieten.

Ik kwam na afloop helemaal rozig naar buiten lopen. Veel roziger dan normaal… Sindsdien denk ik regelmatig aan wat er allemaal kan gebeuren tijdens een massage. Het is mijn ultieme seksfantasie geworden.”

‘Seks met een vrouw lijkt me fantastisch’
Romy (26): “Ik fantaseer al een paar jaar over seks met een vrouw. Het is er nog nooit van gekomen, maar het lijkt me fantastisch. Ik weet voor mezelf honderd procent zeker dat ik heteroseksueel ben, daarvoor ben ik veel te gek op mannen. Een zacht vrouwenlijf lijkt me gewoon een heerlijke afwisseling. Ik heb een keer met een vrouw gezoend. We hadden allebei iets te veel gedronken, ik kan me er niet veel meer van herinneren. Ik denk dat dit mijn verlangen wel heeft aangewakkerd.

Ik weet zeker dat het er een keer van gaat komen. Tot dit tijd denk ik er zo nu en dan aan, en ja… ook als ik met mijn vriend seks heb.”

Meer verhalen lees je nu in Vriendin

Verder lezen?

Word gratis lid van de Vriendin Club of log in op je account. Inloggen Maak een account aan

Foto: iStock

Reageer op dit artikel