Gezond & mooi

Nieuwe natuurlijke oplossing voor hoofdluizen: De Luizenkap

Ondernemer en moeder Nicolette voelde weerstand toen zij voor de zoveelste keer het haar van de kinderen moest insmeren met stinkende luizenlotion. Onnatuurlijk en best duur, vond ze. Nicolette besloot dat hoofdluizen anders weggehaald kunnen worden en bedacht De Luizenkap.

Nicolette probeerde verschillende middelen uit haar keukenkastje. De luizen stopte ze in eierdopjes, maar deze bleven prima leven in vissaus, vodka en zout. Tot haar blijdschap overleefden de luizen niet in olijf- en zonnebloemolie.

Zo werkt De Luizenkap tegen hoofdluizen

Alleen olie in het haar smeren had geen zin. Met verschillende experts ontwikkelde Nicolette een zogenaamd ‘luizenzwembad’ waarin zij niet kunnen overleven. De Luizenkap is een badmuts, gemaakt van 100% natuurlijke latex. Aan de bovenkant van de muts zit een opening waar je de olijf- of zonnebloemolie ingiet. De muts moet tien minuten opblijven, daarna zijn alle luizen gedood. De kap kan vervolgens af. Na negen dagen herhaal je de behandeling (voor eventuele eitjes die nog zijn uitgekomen) en weg zijn de luizen! Na het dragen van de kap kun je op normale wijze het haar wassen. De Luizenkap is er in twee maten, voor kinderen en volwassenen.

Allerlei voordelen

  • Je hoeft geen dure lotions meer te kopen. De Luizenkap kost € 19,75 en is herbruikbaar.
  • De behandeling is natuurlijker.
  • En dan te bedenken: dat kammen! Dat is toch iedere avond weer een drama? Dit hoeft ook niet meer.
  • De luizen verdrinken, daarom weet je zeker dat de luizen de behandeling niet overleven.

Meer weten? Neem een kijkje op www.deluizenkap.nl

Reageer op dit artikel

fb_100003589034614_Cassandra.benedick

OMG op de school van onze kinderen zijn er kindjes met luizen…
Dit koop ik dus echt he als ze het hebben!!!
Many thnx!!

Beantwoorden