Placeholder

Yoghurtshake met mango

Geen milkshake maar een yoghurtshake met verse mango en honing. Een heerlijk tussendoortje.

Geen milkshake maar een yoghurtshake met verse mango en honing. Een heerlijk tussendoortje.

Voor 2-3 grote glazen.

Boodschappenlijstje:

1 rijpe mango

2 dl melk

2 dl yoghurt

1 el vloeibare honingkaneel om te bestrooien

Extra nodig:

keukenmachine of staafmixer.

Aan de slag!

Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes * Leg de blokjes mango in een diepvriesdoos of –zakje en laat ze 1-2 uur in de vriezer bevriezen * Pureer de bevroren mango samen met de melk, yoghurt en honing met een staafmixer of in een keukenmachine tot een gladde, schuimige drank * Proef de drank en voeg eventueel nog extra honing toe * Schenk de yoghurtshake in glazen en strooi er wat kaneel over.

TIPje: kunt deze shake natuurlijk met nog veel meer soorten fruit maken. Bijvoorbeeld met verse perzik, meloen, nectarines of aardbeien.

Recepten: Tal Maes. Styling: Esther Loonstijn. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski.