Tip: breng een bezoek aan het Veggie Festival!

Wél zin in burgers, maar geen zin om zelf in de keuken te staan? Breng een bezoekje aan het Veggie Festival op de NDSM-werf in Amsterdam!

Wél zin in burgers, maar geen zin om zelf in de keuken te staan? Breng een bezoekje aan het Veggie Festival op de NDSM-werf in Amsterdam! Dit begint vandaag en duurt tot en met zondag.

Proef de eerste 100% plantaardige biefstuk ter wereld (nog niet verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten) of laat je in een mini-restaurant verwennen met een culinaire speeddate: in een half uur 3 gangen (door chef Walter Marskamp, Wilde Zwijnen en Hoxton Hotel).

Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van de rest van het food walhalla voor vegetariërs, veganisten én vleesliefhebbers. Smokey Goodness verzorgt een barbecue, Las Fritas zoete aardappelfrietjes, Esther’s Cookery kleurrijke salades, Maza lekker eten uit het Midden Oosten, Bella Vita pizza’s en pasta’s, Sharp Sharp vegan taartjes, en ga zo maar door. Je vindt er meer dan genoeg!

Alle dagen is er live muziek en je kunt aan de bar hangen met een wijntje, gin tonic of misschien wel een cocktail. Word jij ook al enthousiast?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen