Recept voor zalmstengels met mieriksworteldip
23 maart 2012
Dit borrelhapje is heerlijk, gezond en bovendien gemakkelijk klaar te maken!
Dit borrelhapje is heerlijk, gezond en bovendien gemakkelijk klaar te maken!
Borrelhapje voor 1 persoon.
Boodschappenlijstje:
- 1 plak gerookte zalm (ca. 50 g)
- 3 Italiaanse soepstengels met sesamzaad.
Voor de mieriksworteldip:
- 1 el mayonaise
- 1 el magere kwark of yoghurt
- 1tl mierikswortel (potje)
- 0,5 el fijngehakte bieslook
Aan de slag!
- Meng voor de mieriksworteldip alle ingrediënten door elkaar.
- Snijd de plak gerookte zalm in 3 repen van gelijke grote en wikkel ze om één uiteinde van de soepstengels.
- Doop de soepstengels in de dip.
Recepten: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Desiree van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v.: &klevering-zuid, Nijfhof en Studio bazar.