Placeholder

Recept voor couscous met tuinbonen en geitenkaas

Lekker vers van het land, en in een handomdraai op tafel!

Lekker vers van het land, en in een handomdraai op tafel!

Hoofdgerecht voor 2 personen.

Boodschappenlijstje:

  • 125 gram couscous
  • 200 ml groentebouillon
  • 200 gram tuinbonen
  • 2 tomaten (in blokjes gesneden)
  • 2 in ringen gesneden bosuitjes
  • 100 gram geitenkaas
  • handje fijngehakte munt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • zout en peper

Aan de slag!

  1. Wel de couscous in de warme groentebouillon.
  2. Kook intussen de tuinbonen (diepvries) in ca. 5 minuten gaar.
  3. Giet af en vermeng dit samen met de tomaat, bosuitjes en fijngemakte munt door de couscous
  4.  Voeg de olijfolie, citroensap en zout en peper toe.
  5. Verkruimel hier de zachte geitenkaas over.

Bereidingstijd: ca. 20 minuten.

Productie: Maaike Visser. Eindredactie: Yvonne Polman. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Goran Todorovic. Recepten: Tal Maes.