1 oktober 2012 Recept voor knapperig brood met tijm en ui Dit brood is ideaal bij een salade of als borrelhap met verschillende dips. Makkelijk zelf te maken en het lekkerst als het nog warm uit de oven komt.
30 september 2012 Recept voor hartige kaastaartjes met gember Deze kaastaartjes zijn perfect voor de lunch of als licht hoofdgerecht. Vooral bij liefhebbers van gember zal het in de smaak vallen.
29 september 2012 Recept voor Iraanse walnotensaus Deze saus met kraakverse walnoten uit de Iraanse keuken kun je heerlijk combineren met bijvoorbeeld kip en granaatappel. Probeer eens wat nieuws met dit recept!
28 september 2012 Recept voor aardbeienijs met crème de menthe Zelf ijs maken kost even tijd, maar je scoort er zeker punten mee. De smaak van aardbeien met muntlikeur is onweerstaanbaar.
27 september 2012 Recept voor cranberry delight Een lekkere cocktail zonder alcohol, daar blijf je fris bij! Ideaal als je bijvoorbeeld een avond de BOB bent.
26 september 2012 Recept voor kipfilet met romige peper-portsaus Maak indruk op je gasten met deze overheerlijke kipfilet met romige peper-portsaus. Binnen 25 minuten heb je jouw hoofdgerecht op tafel staan!
25 september 2012 Recept voor spicy brownies Een chocolade brownie is heerlijk als toetje met ijs erbij. Met dit recept geef je een pittig randje aan je standaard brownie.
24 september 2012 Recept voor chocolade-gemberkoekjes Een heerlijke combinatie van chocolade en gember vind je terug in deze koekjes. Ook leuk om met de kinderen samen te maken!
23 september 2012 Recept voor amandel-citroenmeringue Fris en tegelijkertijd zoet; je proeft het allebei in de amandel-citroenmeringue. Niemand die hier niet van geniet als toetje.
22 september 2012 Recept voor crostini met chilipeper Dit italiaanse 'toastje' heeft een fijne en uitgesproken smaak. De mix van kruiden en olie geeft je direct een mediterraan gevoel.
21 september 2012 Recept voor citroengrasspiesjes met tofu Citroengrasspiesjes zijn ideaal als vegetarisch alternatief bij de borrel. Een pittig hapje, maar toch fris door het citroengras. Laat je verrassen door een smaaksensatie in je mond.
20 september 2012 Recept voor bananenmousse onder een laagje theegelei Bananenmousse is een lekker en luchtig toetje dat je niet snel zult vergeten. Ideaal om van te voren al klaar te maken!