10 augustus 2012 Recept voor bananenbeignets met kokos Waan je op een bounty-eiland met dit heerlijke nagerecht! Het smaakt lekker tropisch door de kokossmaak. Serveer het met vruchtenijs om het nog lekkerder te maken.
9 augustus 2012 Recept voor geitenkaasterrine met noten en verse kruiden Dit heerlijke tussen- of nagerecht is perfect voor vegetariërs. Er zitten lekker veel noten in, zodat je aan je dagelijkse portie energie en voedingsstoffen komt.
8 augustus 2012 Recept voor karbonade met chocolade Een combinatie van smaken die je niet snel verwacht, maar óh zo lekker is! En het ziet er ook nog eens prachtig uit.
7 augustus 2012 Recept voor gevulde paprika’s met basilicum en ansjovis Etentje met je vriendinnen? Maak dan dit prachtige voorgerecht van gevulde paprika, je maakt gegarandeerd indruk! Heerlijk met een warme ciabatta.
6 augustus 2012 Recept voor kipfilet met ham en druivenjus De ham en de druivenjus maken van een gewoon kipfiletje iets heel bijzonders.
5 augustus 2012 Recept voor citroenkip met tomatensalade Of het buiten prachtig weer is of niet, je haalt het zonnetje in huis met dit heerlijke gerecht!
4 augustus 2012 Recept voor boterkoek met pijnboompitten en anijsroom Lekker! Onze goede oude boterkoek met een moderne twist.
3 augustus 2012 Recept voor bosbessen-smoothie met havermout Een lekker light-ontbijt om je weekend goed mee te beginnen! Hou je niet zo van bosbessen? Vervang ze dan door bijvoorbeeld aardbeien, frambozen of ander lekker fruit!
30 juli 2012 Recept voor kalfsvlees met parmaham en artisjok-basilicumpuree Een mooi gerecht voor vleesliefhebbers. In het voorjaar ligt kalfsvlees volop in de winkel en is het dus goedkoper dan later in het jaar...
29 juli 2012 Recept voor scheve aardbeien-sinaasappelpudding Door de puddingvormpjes of glazen schuin te zetten tijdens het opstijven, krijg je een schuin effect als je ze weer recht zet! Het mooiste effect krijg je in grote hoge glazen of ijscoupes.
28 juli 2012 Recept voor preipakketjes met garnalen Dit prachtige hapje voor bij de borrel kun je het best op bordjes met mes en vork opdienen. Het is heel goed voor te bereiden en dat is op een avond als deze wel zo gemakkelijk.
27 juli 2012 Recept voor pittige vispakketjes met kokossambal De keuken van Zuid-Afrika is onder andere sterk beïnvloed door de Indiase keuken. Kijk maar naar dit gerecht.