6 december 2012 Recept voor mosterdsoep met bloemkool en gerookte forel Er gaat niks boven een lekkere warme soep na een koude dag. Deze mosterdsoep is een goede winterse maaltijd!
5 december 2012 Recept voor marsepeinworteltjes Vanavond is Sinterklaasavond. Een avond vol pakjes, zoetigheid en gezellig met de familie. Vier dat door zelf deze worteltjes van marsepein te maken!
4 december 2012 Recept voor honingparfait Voor de echte zoetekauwen is deze honingparfait hét ultieme toetje. Parfait is perfect als afsluiter van een chique diner, bijvoorbeeld met Kerst!
3 december 2012 Recept voor kipsaté met pindadip De klassieke kipsaté met pindadip. Altijd lekker en helemaal zelfgemaakt. Smullen!
2 december 2012 Recept voor pistolet met rosbief, mierikswortel en alfalfa Een pittig ontbijtje om je dag energiek te starten. Daarnaast zit alfalfa boordevol met mineralen.
1 december 2012 Recept voor zalmkoekjes met zure room Eet de zalmkoekjes als voorafje of lekker bij de borrel. Fijntjes en fris door de zure room in combinatie met de zalm.
30 november 2012 Recept voor kaasfondue met tomaat en basilicum Een lekkere kaasfondue met een mediterraans tintje. Dip erin met soepstengels, ciabatte, broccoli, olijven, kastanjechampignons en ga zo maar door. Leef je uit!
29 november 2012 Recept voor schwarzwälder kirschtorte Een lekkere taart van vroeger met kersen en veel slagroom. De kirsch (kersenbrandewijn) geeft net even dat beetje extra pit.
28 november 2012 Recept voor lauwwarme aardappelsalade met citroendressing Deze salade met aardappel is door de dressing op basis van citroen en yoghurtmayonaise heel fris van smaak. Lekker voor erbij!
27 november 2012 Recept voor opblaasdeeg (puff pastry) Bladerdeeg wordt in Engeland ‘puff pastry’ genoemd omdat het zich bij het bakken opblaast. Door het bladerdeeg voor het bakken niet te vullen, wordt dit effect nog groter!
26 november 2012 Recept voor Cappuccino-mousse van chocolade Verwen je gasten met zelfgemaakte moussejes! Ze zijn er in zoveel smaken...
25 november 2012 Recept voor taart met vanilleroom en frambozen Deze vulling met zachte vanilleroom laat je smelten. Lekker luchtig als toetje of bij de koffie overdag. In plaats van verse frambozen kun je ook diepvries frambozen gebruiken.