Frittata met broccoli

Frittata met groene groenten

Frittata met groene groenten

Hoofdgerecht voor 4 personen

Boodschappenlijstje:

150 g sugarsnaps

200 g broccoli

3 bosuitjes

150 g doperwtjes (diepvries)

150 g tuinboontjes (diepvries)

3 el olie

8 eieren

2 dl room

1 tl dragon·

Aan de slag!

*Maak de sugarsnaps schoon en halveer ze in de lengte *Maak de broccoli schoon en verdeel ze in piepkleine roosjes *Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen *Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en roerbak de doperwtjes en tuinboontjes ca. 3 minuten *Schep de broccoli en sugarsnaps erdoor en bak het geheel nog ca. 3 minuten *Klop intussen de eieren los met de room en de dragon *Voeg de resterende olie toe en schenk het eiermengsel bij de groenten *Ze het vuur laag en bak de frittata afgedekt in 10-15 minuten gaar *Snijd de frittata in punten. Lekker met gebakken krieltjes.

Recept: Mirjam Bakker-van Dam. Foto: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Styling: Desiree van Dijk