Placeholder

Driekleurige pastasalade

Mooi kleurig gerecht dat je zowel warm als koud kunt eten. Handig voor als je buiten gaat eten of voor veel mensen kookt. Het is in een kwartiertje klaar!

Mooi kleurig gerecht dat je zowel warm als koud kunt eten. Handig voor als je buiten gaat eten of voor veel mensen kookt. Het is in een kwartiertje klaar!

Snelle lunch of klein hoofdgerecht voor 4 personen.

Boodschappenlijst:

  • 250 gram volkorenpasta
  • 2 geroosterde paprika's (uit een potje)
  • 125 gram kerstomaatjes (gehalveerd)
  • 2 bosuitjes (in ringetjes gesneden)
  • handje rucola
  • flesje balsamico-vinaigrette 

Aan de slag!

  1. Kook de volkoren pasta gaar, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Giet de pasta af.
  3. Meng het met in repen gesneden, geroosterde paprika’s
  4. Voeg de gehalveerde kerstomaatjes toe
  5. Voeg ook de bosuitjes toe
  6. Maak af met een flinke hand rucola.
  7. Sprenkel er 2 eetlepels kant-en-klare balsamico-vinaigrette over.

Bereidingstijd: 15 minuten.

Recept: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Visagie: Désirée van Dijk.