Dankzij deze handige tip vergeet je nooit meer een verjaardag

Dankzij deze handige tip vergeet je nooit meer een verjaardag

Gebeurt het jou net iets te vaak dat je een verjaardag vergeet en voel je je daar schuldig om? Geen zorgen. Vanaf nu mis je nooit meer een datum.

Handige top om verjaardag te onthouden

De verjaardag van je partner, kinderen, ouders, familieleden, vrienden, vrienden van de kinderen… Een mens heeft het ieder jaar maar druk met al die belangrijke dagen. Om te voorkomen dat je een datum vergeet, kun je een verjaardagskalender ophangen. Of je bereid de verjaardagen alvast aan het begin van het jaar voor.

Wat bedoel je?

Een verjaardag voorbereiden? Ja. Stel, je wil iedereen een verjaardagskaart geven. Dan shop je die ruim op tijd en bewaar je het tot het moment waarop je de kaart wil geven of versturen. Deze vrouw op TikTok, die een ster is in organiseren, vond daar een handig systeem voor.

@organisedbyem How to make sure you don’t miss any birthdays this year. #birthdaycardsorganiser #birthdaycardorganiser #organised #organisedlife #organisedbyem #cardorganiser #organisedfor2023 #howtostayorganised #fyp #fy #viral #birthdaycard ♬ Birthday – Anne-Marie

Als je dan niet vergeet om maandelijks in je mapje te kijken en de kaarten te schrijven, komt het helemaal goed.

Meer nuttige tips:

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Zita
Foto: Getty Images