action parfum dupes

Budgettip: Action verkoopt nu dupes van je favoriete parfums voor een prikkie

Ben je gek op parfum, maar doet het iedere keer een beetje pijn als je weer tientallen euro’s moet afrekenen voor een flacon van je favoriete geur? Dan is het tijd om naar Action te gaan.

Action parfums

De budgettopper heeft namelijk verschillende parfums in de schappen liggen die verdacht veel lijken, maar bovenal ruiken naar bekende geuren. Laat het maar aan de mensen op het internet over om te achterhalen welke bekende geur nu ook bij Action te koop is voor een paar euro.

@cocochanou Thank me later 💕 Oh and @actionnederland email me 🤭😌 #action #actiondupes #parfumdupes ♬ original sound – Coco Chanou

Armani Sí

Een goede dupe (een vergelijkbaar product voor een lagere prijs) van Armani Sí is de eau de parfum Capace Exclusive Cecily. De kleinste formaat van Armani Sí kost € 75, bij Action betaal je voor de namaakversie € 2,95.

Yves Saint Laurent Libre

Gek op sensuele, zwaardere geuren? Dan vind je Yves Saint Laurent Libre waarschijnlijk lekker. Een goede budgettopper is Capace Exclusive Cady. Allebei een eau de parfum, maar dan in een andere prijscategorie. Het Action parfum kost € 2,95, de designerversie begint vanaf € 78,48.

Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy is een iconische geur. Toevallig lijkt Figenzi Leya & Lenora Wildly Floral hier wel heel erg op. Je betaalt er maar € 1,95 voor, terwijl het parfum van Marc Jacobs zo voor meer dan € 80 over de toonbank gaat. Figenzi Miabella (€ 4,89) is ook een perfecte dupe.

Lancôme La Vie Est Belle

Is La Vie Est Belle van Lancôme één van je favoriete geuren? Probeer dan eens Figenzi Marsela. Te koop voor € 1,95 voor 100 ml. Scheelt je toch een euro of 100 voor hetzelfde formaat.

Marc Jacobs Decadence

Nog op zoek naar een goede dupe voor Marc Jacobs Decadence? Ren dan snel naar Action voor Figenzi Royal Touch. Voor € 1,95 is ‘ie voor jou. Perfect als je de Marc Jacobs geur mist, want hij is uit de schappen gehaald in Nederland. Figenzi Amenity (€ 4,89) lijkt er qua geur ook erg op.

Yves Saint Laurent Black Opium

Terug naar de YSL parfums: probeer eens Queen Of The Night in het wanstaltige flesje van een uil. Je ruikt bijna geen verschil tussen Black Opium en deze namaakversie. Te koop voor € 6,95 in plaats van de € 78+ die je betaalt voor de designervariant.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images