Persoonlijke verhalen

Vriendin 9: Femke ziet ontzettend op tegen haar aanstaande huwelijk

“Hij vroeg me ten huwelijk en ik durfde geen nee te zeggen”

Femke (39) werd afgelopen Kerst ten huwelijk gevraagd. Ze zei ja, maar heeft nu spijt. “Ik twijfel enorm en ben door de stress al zes kilo afgevallen. Niemand weet hiervan en ik ben ten einde raad, want mijn huwelijksdag komt steeds dichterbij…”

Femke: “Met buikpijn loop ik langs de rekken in de chique bruidsboetiek. De ene na de andere prachtige jurk zie ik hangen. Om me heen zie ik stralende vrouwen, meestal nog jong en in gezelschap van hun moeder. Bij de eigenaresse van de winkel maak ik een afspraak voor een passessie voor mezelf volgende week, samen met mijn dochters. Ze noteert mijn naam en glimlacht: ‘Je wordt vast een schitterende bruid.’ Mijn maag krimpt ineen. Terwijl ik om me heen alleen maar opgetogen blikken zie en gekir hoor, kan ik mijn tranen amper binnenhouden.”

Lees het hele verhaal van Femke in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Heb jij ook twijfels over je relatie?

Nee, totaal niet

Advies: praat er met iemand over en ga het dan met diegene aan je vriend vertellen. Het kan toch niet zo zijn dat je trouwt maar dat eigenlijk niet wil omdat je geen nee durft te zeggen ? Even door de zure appel heen, maar praat erover !

Nee, totaal niet

Wanneer je twijfels hebt moet je die uitspreken en het er over hebben.

Nee, totaal niet

Ben gelukkig heel gelukkig, wil niet zeggen dat Femke niet gelukkig is… Ik zou er wel een eerlijk gesprek met je partner over hebben, hij wil toch samen gelukkig zijn, en blijkbaar is trouwen daarvoor niet de manier.

Nee, totaal niet

Denk niet dat je gelukkig zult worden als je zo je huwelijk in gaat stappen:(

Instagram