Persoonlijke verhalen

Vriendin 5: Mireille heeft een relatie met een weduwnaar

‘Bobs overleden vrouw is nog overal’

Mireille (35) vond in Bob (46) haar droomman. Ondanks één lastig aspect: zijn echtgenote is overleden en zoals Bob al tijdens de eerste date vertelde, zal zij altijd onderdeel van zijn leven blijven. “Als hij met zijn gedachten niet bij mij is, weet ik dat hij aan haar denkt.”

Mireille: “Vriendinnen vragen me soms of ik jaloers ben. Ik heb namelijk weleens gezegd dat ik nooit een weduwnaar als geliefde wil. Ik stelde me zo voor dat je een weduwnaar nooit alleen hebt. Met een vrouw die na haar overlijden op een voetstuk is geplaatst en daar nooit meer vanaf komt. En ja, mijn vermoeden bleek terecht, zo is dat ook in mijn relatie. Ik moet mijn vriend delen met zijn eerste vrouw.”

Positieve flow
“Er sprak een bepaalde sprankeling uit Bobs profiel op de datingsite. Positief, passie, hoop. In zijn paspoortje boven zijn profiel stond 43 jaar, hbo-opleiding, werkend als ondernemer, kinderloos, met misschien een kinderwens en… weduwnaar. Na een aantal mislukte afspraakjes dacht ik: ach, vrijblijvend een keer een drankje met een weduwnaar kan geen kwaad.”

Lees het hele verhaal van Mireille in Vriendin 5 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Instagram