http://www.vriendin.nl/persoonlijke-verhalen/beste-vriend-goede-minnaar/

Mariska had een trio met twee mannen: ‘Het ging steeds verder, wild en zacht tegelijk’

Het was al lange tijd een droom van Mariska: een trio met twee mannen. Hoewel haar ex-partner hier eerst niet voor in leek te zijn, kwam haar fantasie drie jaar later toch uit. “Het was veruit de mooiste sekservaring van mijn leven.”

Het was al lange tijd een droom van Mariska: een trio met twee mannen. Hoewel haar ex-partner hier eerst niet voor in leek te zijn, kwam haar fantasie drie jaar later toch uit. “Het was veruit de mooiste sekservaring van mijn leven.”

Droom

Mariska (31): “Mijn ex Leonardo wist dat het een droom van me was: vrijen met twee mannen tegelijk. Toen we nog samen waren, hadden we het er weleens over terwijl we in bed lagen. Hij fluisterde dan prikkelende verhaaltjes over een trio in mijn oor en dat wond me ontzettend op. Toch kwam het er niet van om het echt te doen. We wisten niet waar we een geschikte man konden ontmoeten en daarnaast wist Leonardo niet of hij het wel zou trekken. Erover fantaseren met z’n tweeën was leuk, maar wie weet zou hij in het echt jaloers of onzeker worden.

Collega

Onze relatie ging uit toen hij voor zijn werk een jaar naar Amerika moest. Ondanks veel skypen en mailen, bleek de liefde niet diep genoeg te zitten. Wel bleven we vrienden. En vorige maand, zo’n drie jaar na onze breuk, appte hij: ‘Ben jij nog in voor dat trio?’ vroeg hij, met een hoop smileys erachter. Mijn hart schoot naar mijn keel, maar ik hoefde niet lang na te denken.
‘Yes!’ antwoordde ik, nieuwsgierig naar de reden van zijn vraag. Hij vertelde over een collega, die een goede vriend was geworden. Nogal een wild type op seksgebied, overal voor in. Hij had toevallig een foto van me gezien en gezegd: ‘Wat een mooie vrouw!’ En toen dacht Leonardo: hé, misschien kan een trio nu wél? Jaloezie zou immers geen rol meer spelen en we vonden elkaar nog altijd aantrekkelijk. Ik vond Leonardo’s collega, Raoul, die ik natuurlijk meteen opzocht op Facebook, er ook héél goed uitzien. ‘Regel maar wat’, appte ik vlug, voordat ik kon gaan twijfelen.

Toe aan seks

Ik was sowieso hoognodig toe aan seks. Dit buitenkansje kon ik niet aan me voorbij laten gaan. De week voor onze afspraak,
die bij Raoul thuis zou zijn, was ik vreselijk nerveus. ’s Avonds in bed had ik de wildste fantasieën, overdag op mijn werk dacht ik: waar begin ik aan? Op de bewuste zaterdagavond belde ik met trillende handen aan. Raoul deed open in zijn boxershort en lachte zelfverzekerd. Ik viel direct voor hem. Toen ik Leonardo zag, die eveneens maar weinig aan had, begon ik nerveus
te giechelen. Het was een raar idee dat we het bed zouden delen na al die jaren. En dan nog wel onder deze omstandigheden!

De mannen deden hun best me op mijn gemak te stellen. Ze leidden me naar de slaapkamer, schonken wat te drinken voor me in, hadden fijne muziek opgezet en schoven naast me op het bed. Raoul begon mijn voeten te masseren. Hij en Leonardo bleken een goede mix, de grapjes vlogen over en weer, en al snel voelde ik me ontspannen. En toen ik de vingers van Leonardo zachtjes mijn nek voelde kriebelen, precies zoals me dat opwindt – dat wist hij dus nog! – kreeg ik er echt zin in.

Verwennerij

Ik liet me door de mannen uitkleden. Ze waren heel lief voor me, streelden mijn lichaam en gaven me complimentjes. Ze hadden olie neergezet en samen masseerden ze me van top tot teen. Een waanzinnige vier-handen-verwennerij, die stap voor stap erotischer werd. Zo voelde ik een hand aan de binnenkant van mijn dij en vingers die met mijn tepels speelden. Daarna volgde er een mond. Ook ik begon hen te strelen, te zoenen, te likken. Het ging steeds verder, wild en zacht tegelijk. Het was een waanzinnige ervaring waar al mijn dromen niet aan konden tippen. Na afloop hebben we met z’n drieën nog een kop thee gedronken. Ik in het midden, mijn twee minnaars naast me. Ook zij hadden genoten. Ik ben nu nog steeds aan het nagenieten. Het was veruit de mooiste sekservaring van mijn leven. Wat ben ik mijn ex dankbaar dat hij ervoor heeft gezorgd dat mijn fantasie waarheid werd.”

Lees ook: Zoë: ‘Mijn beste vriend bleek een goede minnaar’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen