Koppel

Sanne had een trio met haar beste vriendin: ‘De sfeer was broeierig’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Sanne, die samen met haar beste vriendin een onverwacht spannend trio beleefde.

Over Sanne (26)

Kinderen: nee
Status: single
Aantal sekspartners: gaat niemand wat aan
Geeft haar seksleven een: 6
Frequentie: hooguit eens per maand
Favoriete standje: op tafel
Raakt opgewonden van: een sixpack
Knapt af op: onverzorgdheid

Ruimte om te experimenteren

“Toen ik negentien was, heb ik een relatie gehad van anderhalf jaar. Daarna is het niet meer gelukt iemand te vinden met wie ik echt een vibe voel. Jammer, mijn vriendinnen beginnen zich te settelen en ik blijf maar op zoek. Soms baal ik daarvan. Aan de andere kant heb ik nu wel lekker de ruimte om te experimenteren. Af en toe heb ik een onenightstand en ik heb lang een scharrel gehad met wie ik fantastische seks had. Helaas is hij verhuisd en is het de laatste tijd saai in mijn bed. Dat wist Lieke, een van mijn beste vriendinnen. Ze is een van de weinige singles om mij heen.”

Lees ook: ‘Winterse seksdip? Ons voorspel begint al tijdens Netflix’

Knap gezelschap

“Een paar weken geleden kwam ik haar tegen bij het uitgaan. Ze lag op een loungebank, verstrengeld met een knappe, Italiaans uitziende jongen. Ik bleef even kletsen en ging daarna naar de dansvloer. Op een gegeven dook haar knappe gezelschap voor me op. Hij begon met mij te dansen. Ik vond dat leuk maar het verbaasde me wel hoe close hij kwam. Op een gegeven moment pakte hij mijn heupen en drukte zich tegen me aan. Hij was duidelijk opgewonden en ik glipte ongemakkelijk weg. Dit kon toch niet, hij was net toch nog met Lieke?

Roberto wil je meemaken

“Bij de bar zag ik hem naar me lachen. Ze leek alles behalve boos. Ze kwam naar me toe en keek me ondeugend aan. ‘Doe je mee met een trio?’ vroeg ze. Het bleek dat zij Roberto – zo heette haar hij – naar me toe had gestuurd om me te verleiden. ‘Hij is waanzinnig goed in bed,’ vertrouwde ze me toe. ‘Maar absoluut geen relatiemateriaal. Wel leven we samen al onze fantasieën uit. En dit is er eentje van. Toen ik jou zag vanavond, dacht ik: misschien is Sanne er wel voor in?’ Ik beet op mijn lip. Een trio stond al heel lang hoog op mijn bucket-list. Seks met een vrouw ook. Maar met een vriendin? ‘Joh, waarom niet?’ zei Lieke, alsof ze mijn gedachten kon lezen. ‘Ik beloof je dat het leuk wordt. En geloof me: Roberto wil je meemaken.”

Lees ook: ‘De tijdelijke breuk bleek fantastisch voor ons seksleven’

Spannende nacht

“We zijn vertrokken, met z’n drieën in de taxi. We moesten de hele tijd lachen en de sfeer was toen al broeierig. Bij Lieke thuis waren zij en Roberto in no time uitgekleed. Ik was wat terughoudender maar Roberto gunde mij weinig tijd, begon me meteen te zoenen. Lieke had niets te veel gezegd. Ze gunde mij alle tijd met hem en pas toen ik helemaal in de stemming was, voelde ik haar lippen op de mijne. Ik keek haar aan, zag weer die ondeugende blik en liet mijn tong vol overgave om de hare kronkelen. Nee, het was niet vreemd of onwennig. Het voelde alsof het helemaal zo hoorde. We hebben urenlang gesekst, in alle posities denkbaar en het was met afstand de beste vrijpartij van mijn leven. En na een paar uur slaap zijn we zowaar opnieuw begonnen, tot het ver in de middag was. Toen ik mezelf die avond thuis in de spiegel aankeek zag ik mijn ogen zo stralen dat het wel leek alsof ik licht gaf. En toen was ik toch wel even blij dat mijn vaste partner nog even op zich laat wachten. Als ik in een relatie had gezeten had ik nooit zo’n spannende nacht als deze meemaakt. En dat ik deze ervaring met mijn beste vriendin deel, vind ik hartstikke leuk.”

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen