Lisa: ‘Onze vrienden stelden voor een avondje te swingen’

Lisa en haar man hadden het nog nooit over swingen gehad. Totdat ze hun nieuwe vrienden ontmoetten op de camping…

Lisa en haar man hadden het nog nooit over swingen gehad. Totdat ze hun nieuwe vrienden ontmoetten op de camping… “We kwamen Mees en Mariska tegen op vakantie. Onze kinderen speelden met elkaar en zij nodigden ons uit voor een barbecue. We gingen graag op hun verzoek in, maar moesten wel aan ze wennen.”

Lisa: “Mees is luidruchtig. Hij maakt harde grappen en schatert het dan uit. Tegelijk is hij charmant en ontwapenend. En Mariska was zo hartelijk, dat we ze de avond erna bij onze stacaravan uitnodigden. Zo zaten we elke dag bij elkaar.

Flirten

Het jaar erop ging dat net zo. Mees flirtte vaak een beetje met me, maar omdat hij dat met bijna alle vrouwen deed, zocht ik er niets achter. Spannender vond ik de blikken die Mariska me toewierp. Ze is een mooie vrouw met lang, blond haar. Ik ben hartstikke hetero, maar sinds ik een paar jaar geleden een erotische lesbische film zag, duiken er geregeld vrouwen op in mijn fantasie. Het kwam dan ook door Mariska dat ik op de camping zo veel zin had in seks. Thuis vrijen mijn man en ik vaak maar één keer per week, nu bijna elke dag.

Weekendje samen

Omdat Mees en Mariska ver bij ons vandaan wonen, zagen we ze de rest van het jaar nooit. Totdat ze twee maanden geleden vroegen of we zin hadden een weekend langs te komen in een huisje op de Veluwe. Daar verbleven ze met z’n tweeën, de kinderen waren uit logeren. Ook wij regelden dat onze kinderen terechtkonden bij opa en oma. De eerste avond was meteen hartstikke gezellig. We hadden zo veel bij te praten!

Swingen

Het was diep in de nacht, en er waren flink wat flessen drank doorheen gegaan, toen Mariska en Mees ons ineens iets bekenden: ze waren swingers. Mariska deed het vaak met de vrouw van het andere stel. Terwijl ze dat zei, gaf ze me een knipoog. Ik werd rood; blijkbaar had ze mijn stiekeme blikken wel gezien. Mees en zij draaiden er niet omheen: waren wij hiervoor in?

Ik had nooit gedacht dat mijn man dit zou durven; ik vind hem zo’n trouwe hond. Maar toen we elkaar aankeken, las ik in zijn ogen dat hij er wel zin in had. En ik ook!

Lees ook: Bianca en haar man probeerden Kamasutra

Benen van kauwgom

Het werd een geweldige avond. Mariska trok me overeind om te dansen. Ze kwam heel dicht bij me staan, streelde mijn billen en duwde haar borsten tegen me aan. Toen ze me daarna kuste, voelde het alsof mijn benen van kauwgom waren. Ik liet me door haar uitkleden en op de bank leggen. Daar kroop ze tussen mijn benen en gaf me de beste orale seks ever. De mannen keken toe, maar hielden dat niet lang vol. We eindigden met z’n vieren op het kleed. Warme, bezwete lichamen op en in elkaar…

Pas tegen vijven trokken mijn man en ik ons terug in de slaapkamer, in het bed dat voor ons was opgemaakt. We lagen stil naast elkaar, helemaal verbluft.

De volgende ochtend zijn we er snel vandoor gegaan. We moest onze kinderen ophalen, zeiden we. Het was alsof we de benen namen na een onenightstand. In de auto kregen we de slappe lach. Wat een avontuur!

Nieuwe vakantie

Nu staat de vakantie weer voor de deur. We gaan naar dezelfde camping als altijd. Met Mariska en Mees hebben we geen contact meer gehad, maar ze zullen er vast weer zijn. Ik ben nu al nerveus. Tegelijk kan ik niet wachten. Want het was een geweldige ervaring en Mariska spookt nog vaak door m’n hoofd. Ik vond het te gek mijn fantasie een keer te laten uitkomen en zou het graag nog eens doen. Maar kunnen we dat wel maken op de camping? En zullen zij nog een keer willen? Vragen waarop ik binnenkort antwoord krijg. Nog een paar dagen en we gaan. Onze spullen zijn al gepakt!”

Bianca en haar vriend doken in de Kamasutra: ‘Het gaf ons seksleven een oppepper’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen