seks-calorieen

Femke: ‘Ik leer zo veel van mijn jonge minnaar’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Femke, wiens seksleven op z’n kop werd gezet toen ze haar jonge minnaar leerde kennen.

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Femke, wiens seksleven op z’n kop werd gezet toen ze haar jonge minnaar leerde kennen.

Over Femke (39)

Kinderen: 1
Status: vrijgezel
Aantal sekspartners: 3
Frequentie: als haar zoon bij zijn vader is
Favoriete standje: reverse cowgirl
Raakt opgewonden van: orale seks
Knapt af op: voorspelbaarheid
Geeft haar seksleven een 10

Tien jaar jonger

Femke: “Zondag heb ik zo gelachen. Mijn beste vriendin Tamara was bij me en we dronken een wijntje toen mijn zoon in bed lag. Tamara betekent veel voor me. Toen mijn ex bij me wegging en ik daar helemaal kapot van was, luisterde ze zonder klagen weken, misschien wel maanden, naar hetzelfde verhaal. Nu het weer veel beter gaat, leeft ze ook enorm mee. Ze hangt aan mijn lippen als ik over Jurgen vertel, mijn minnaar die tien jaar jonger is dan ik. In het begin probeerde ik hem af te poeieren. Wat moest zo’n jonge jongen met mij? Maar hij bleef aandringen, zei dat leeftijd toch niets uitmaakt. Ik ben het daar nog steeds niet mee eens en in een vaste relatie zie ik ons niet, maar tussen de lakens blijkt het juist fantastisch dat hij zo jong is. Hij heeft me wakker gekust alsof ik Sneeuwwitje was, want wat wás mijn seksleven ingedut, zonder dat ik het zelf doorhad!”

Lees ook: Bianca overwon haar seksdip: ‘De massage eindigde in stevige vrijpartij’

Voorspelbare seks

“Ik was zo gewend aan de voorspelbare seks met mijn ex dat ik dat normaal vond. De woensdag- en zaterdagavond, dat waren de momenten waarop wij het deden. En het ging al jaren volgens hetzelfde riedeltje. We gingen vroeg naar bed, daar dook hij tussen mijn benen voor orale seks en probeerde ik mijn hoofd leeg te maken en niet meer aan mijn werk, zoon of wat dan ook te denken. Vaak lukte dat niet en was ik nog amper opgewonden als hij op me kroop. Dan volgde altijd het missionarisstandje, ik schat een minuut of tien. Hooguit. Voor mij was het zelden bevredigend, maar dat vond hij mijn eigen schuld: dan moest ik me maar beter ontspannen. Met Jurgen is het vanaf het begin af aan zo anders geweest. Hij doet zijn voorspel subtiel, met zachte strelingen of kusjes in mijn hals, waardoor ik al helemaal in de mood ben voordat hij me uitkleedt. Ook hij is dol op orale seks en gaat hij gevarieerder te werk dan mijn ex.”

Vrij voelen

“Achteraf gezien ging het voorspel nogal plichtmatig, zodat m’n ex zich vervolgens op zijn eigen genot kon focussen. Jurgen is mij eindeloos aan het teasen, tot ik het haast niet meer houd. Nog aan wat anders denken lukt écht niet meer. Daarna doen we het in allerlei verschillende standjes, elke keer weer andere. Ook standjes waarvan ik het bestaan niet wist. Reverse cowgirl: tot een maand geleden had ik geen idee wat dat was, ik had er zelfs nog nooit van gehoord. Ook Tamara kende het niet. Toen ik haar uitlegde dat je bij dat standje als vrouw bovenop zit, maar met je billen naar het gezicht van de man toegekeerd, keek ze zo verward dat ik besloot het maar even voor te doen. We kregen compleet de slappe lach, alsof we pubers waren. Heerlijk. Ze vertrok met de belofte het met haar man te gaan uitproberen. En ook ik heb het standje gisteren weer gedaan, toen mijn zoon naar mijn ex was en Jurgen bij mij bleef. En o, wat voelde ik me sexy. Dat ik me zo ooit nog eens zo zou kunnen laten gaan en me zo vrij zou voelen, had ik nooit gedacht.”

Lees ook: ‘Mijn beste vriend bleek een goede minnaar’