Mylène: ‘Ik kan niet zonder slippertjes, ook al woon ik samen’

Bianca overwon haar seksdip: ‘De massage eindigde in stevige vrijpartij’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Bianca, die met haar partner een seksdip van een jaar overwon.

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Bianca, die met haar partner een seksdip van een jaar overwon.

Over Bianca (38)

Kinderen: 2
Aantal sekspartners: 10+
Status: woont samen
Frequentie: paar keer per maand
Favoriete standje: missionaris
Raakt opgewonden van: pikante app’jes
Knapt af op: vieze luchtjes
Geeft haar seksleven een: 7

Burn-out

“Twee jaar geleden kreeg ik een burn-out. Ik had dat niet zien aankomen. Ja, ik was druk, sliep slecht en maakte veel ruzie – op mijn werk én met mijn vriend Yasper – maar hé: dat lag allemaal aan de anderen. Niet dus, wist ik nu. Twee maanden kon ik haast niets. Daarna krabbelde ik voorzichtig op en keek naar de ravage die mijn leven was geworden. Op mijn werk kon ik alles nog wel rechttrekken, maar hoe stond het met mijn relatie?”

Geen seks

“Het liep al lange tijd stroef tussen Yasper en mij. Eigenlijk was ik altijd boos op hem. Intimiteit was er nauwelijks. We gaven elkaar alleen nog een plichtmatige zoen als we thuiskwamen, misschien nog wel het meest voor de kinderen. Seks: daar was het al maanden niet meer van gekomen. Ik was het die er nooit meer tijd voor wilde maken. Als ik naar Yasper keek, zag ik een man van wie ik mij vervreemd voelde. Tegelijk vond ik hem nog wel aantrekkelijk. Zouden wij het nog weer kunnen lijmen?”

Lees ook: ‘Mijn man en ik hebben al tien jaar geen seks meer’

Wakkergeschud

“Dat wilde ik wel, maar toch stelde ik het uit om er iets aan te doen. Tot ik op een avond abrupt werd wakkergeschud. We waren uit eten met de familie van Yasper en ik merkte dat een serveerster met Yasper aan het flirten was. Ik zag dat hij daarvan opleefde. Dat raakte me. Nee, ik werd niet boos, ik snapte het juist heel goed. Ik dacht: als ik niet ingrijp, raak ik hem kwijt. Die avond lag ik naast hem. Hij lag met zijn rug naar me toe en ik zei in gedachten steeds tegen mezelf: raak hem dan aan! Maar ik durfde niet.”

Verrassingsavond

“Wat ik wel durfde, was hem de volgende dag een mailtje sturen. Ik nodigde hem uit voor een verrassingsavond, gewoon thuis, diezelfde avond. Dan zou ik de kinderen naar mijn zus brengen, waar ze graag logeren. Wat was ik nerveus nadat ik het bericht had verzonden. Na twee lange uren kwam er antwoord. ‘Erg verbaasd door je voorstel, maar: ja, ik laat mij graag verrassen’, schreef hij.”

Een date

“De hele dag was ik nerveus. Het voelde echt als een date. Een date met mijn eigen man. Hier hing zo veel vanaf! Ik haalde lekkere wijn; we hadden smeermiddel nodig om de afstand tussen ons te overbruggen. En ik kocht massageolie. Als we elkaar zouden masseren, dan konden we elkaar aanraken, maar was het nog niet meteen zo opgelegd seksueel, dacht ik. Verder haalde ik lekkere hapjes. Ik verzorgde een soort picknick op het kleed in onze woonkamer en zette veel kaarsjes neer. Het zag er heel gezellig uit. Maar alles stond of viel met zijn reactie, natuurlijk.”

Lees ook: Lezeressen vertellen: ‘Zo gaf ik mijn seksleven een boost’

Stuk beter

“Ik zag dat Yasper zich onwennig voelde toen hij binnenstapte. Maar hij kwam bij me zitten, op het kleed. Samen dronken we wijn – ik moet bekennen dat ik al een glas op had voor hij kwam – en daardoor ontspanden we wat. Hierna masseerde ik hem. Eerst nog wat onzeker, maar toen hij naar me keek en met een tedere klank ‘Ach meisje, wat heb ik jou gemist’ zei, voelde ik mijn zelfvertrouwen groeien. Van het een kwam het ander, de massage eindigde in stevige vrijpartij. Terwijl we vreeën, keek ik hem de hele tijd aan. Wat hield ik van deze man en wat had ik hem verwaarloosd. Na afloop kon ik het niet droog houden. Ook Yasper moest huilen en herhaalde zijn woorden van eerder – dat hij me erg gemist had. Dit is nu twee jaar geleden en onze relatie is weer stukken beter geworden. We hebben er nog hard aan moeten werken, maar we hebben elkaar gelukkig teruggevonden. Geloof me, er is geen serveerster of andere leuke vrouw meer die kans bij hem maakt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen