Anne werd verliefd op haar ex

Anne werd verliefd op haar ex: ‘Bas is zijn wilde haren kwijt’

Dat punt dat je denkt: onze relatie gaat ’t niet redden. Anne beëindigde haar relatie, maar werd een paar jaar later weer verliefd op haar ex.

Dat punt dat je denkt: onze relatie gaat ’t niet redden. Anne beëindigde haar relatie, maar werd een paar jaar later weer verliefd op haar ex.

Anne (43): “Bas en ik hadden drie jaar een relatie, toen ik het uitmaakte. Zijn leven was een puinzooi; hij dronk te veel, blowde en loog alles bij elkaar. Ik trok dat niet langer en koos voor mezelf en mijn zoon, uit een eerdere relatie.”

Sanne heeft stiekem seks met haar ex: ‘Ik ben verslaafd aan zijn lichaam’

Hond laten inslapen

“Een paar jaar later ging het zo slecht met mijn hond, dat ik haar moest laten inslapen. Omdat Bas altijd hartstikke gek was op dit dier, liet ik hem dat weten. We raakten aan de praat, ik kon mijn verdriet over mijn hond bij hem kwijt.”

Verliefd op ex

“Bas vertelde dat hij mij en mijn zoon zo miste. Hij had zijn leven drastisch omgegooid, zei hij. Hij dronk niet meer en gebruikte geen drugs. Ook het liegen was hij zat; hij zag in dat dit hem alleen maar ellende bracht. Inmiddels zijn we weer vier jaar samen en ontzettend gelukkig. Bas is zijn wilde haren kwijt. En dat doet onze relatie goed!”

In Vriendin 7 lees je nog zes verhalen van vrouwen die een relatiecrisis overwonnen.

Ook Sylvana werd verliefd op haar ex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen