Placeholder

Vier jouw topjaar in Disneyland Paris: ‘Ik werd verliefd op mijn ex-man’

Ons oproepje ‘Was dit jouw jaar en wil je het met ons mee vieren in Disneyland Paris?’ maakte weer veel los bij jullie. We mochten 4 gezinnen blij maken met een heel speciaal kerstweekend! Vandaag vertelt Sylvana haar verhaal.

Ons oproepje ‘Was dit jouw jaar en wil je het met ons mee vieren in Disneyland Paris?’ maakte weer veel los bij jullie. We mochten 4 gezinnen blij maken met een heel speciaal kerstweekend! Vandaag vertelt Sylvana haar verhaal.

Sylvana (31) heeft een relatie met Jeremy (33), werkt in de thuiszorg en ze is moeder van Joey (10), Yasmine (8) en Fay (4). 2018 is een bijzonder jaar omdat: Sylvana opnieuw verliefd werd op haar ex-man Jeremy, na een scheiding van zes jaar.

Sylvana: “Als mijn ex Jeremy onze kinderen Joey en Yasmine terugbracht nadat ze het weekend bij hem waren geweest, dronken we samen altijd nog een kop koffie. Ik vond het leuk om te horen wat ze allemaal hadden beleefd. Zo ging het eigenlijk altijd, sinds onze scheiding, nu zes jaar geleden.

Maar in 2018 veranderde er iets. Jeremy bleef langer hangen nadat hij de kinderen terugbracht, onze gesprekken werden vertrouwelijker en we gaven elkaar af en toe een knuffel. We werden opnieuw verliefd. Het was niet moeilijk om weer voor Jeremy te vallen, want ik was altijd van hem blijven houden toen hij mij en de kinderen verliet. De scheiding maakte me verschrikkelijk verdrietig, maar niet boos. Diep in mijn hart wist ik dat het waar was toen hij zei dat hij niet meer bij me kon zijn, omdat ik hem verstikte. Ik was vroeger zo onzeker, dat ik geen moment alleen kon zijn. Ik verlangde van Jeremy dat hij mij gelukkig maakte, maar zo werkt ’t natuurlijk niet. Het is echt waar: je moet eerst van jezelf houden, wil je liefde aan een ander kunnen geven.

‘Ik werd de vrouw die Jeremy zo had gemist tijdens ons huwelijk’

Toen ik alleen met de kinderen kwam te staan, werd ik voor mijn gevoel pas echt volwassen. Ik ervoer dat ik sterker en leuker was dan ik dacht en leerde alleen te zijn. Ik werd zelf­verzekerder en kreeg plezier in het leven. Ik werd de vrouw die Jeremy zo had gemist tijdens ons huwelijk. Dat sprak Jeremy ook uit. Hij gaf me complimenten en zei dat ik een goede moeder ben voor Joey, Yasmine en mijn jongste dochter Fay.

Nadat Jeremy en ik uit elkaar waren, kreeg ik nog een kind en wat zijn we allemaal blij met haar! Fay is een lief en vrolijk meisje. Fay’s biologische vader speelt geen rol in haar leven, maar Jeremy wel. Hij zorgt net zo goed voor haar als voor Joey en Yasmine. Dat maakt dat ik nog meer van hem hou dan ik al deed. Jeremy is de liefde van mijn leven, de man met wie ik altijd oud heb willen worden. Dat we weer samen zijn, bewijst dat alles kan goedkomen als je in de liefde blijft geloven. Het maakt me intens gelukkig dat we weer een gezin vormen.”

Lees ook het verhaal van Kelly: 

Vier jouw topjaar in Disneyland Paris: ‘Ik ben eindelijk weer zwanger’