Sanne heeft stiekem seks met haar ex: 'Ik ben verslaafd aan zijn lichaam'

Sanne heeft stiekem seks met haar ex: ‘Ik ben verslaafd aan zijn lichaam’

Sanne (24, single) heeft af en toe – stiekem – seks met haar ex. “Mijn ouders mogen het absoluut niet weten. Ze hebben mij opgelapt nadat Gianni mijn hart had gebroken.”

Sanne: “Dat Gianni geen relatiemateriaal was, wist ik meteen toen ik hem ontmoette in de sportschool. Hij, dertig, bodybuilder, onwijs knap, kale kop en vol tattoos had een vlotte babbel en was absoluut onweerstaanbaar. Maar niet alleen voor mij, hij is een echte vrouwenmagneet, zoals ze dat noemen. Al wil je het niet, je moet naar hem kijken. Naast zijn mooie lichaam heeft hij ondeugende ogen die je bijna uitkleden als hij naar je kijkt. En hij weet ook dat hij die uitwerking op vrouwen heeft: hij geniet van alle aandacht en maakt er gebruik van.”

Fantastische seks

“Dus toen hij mij versierde en we een paar keer samen uitgingen, bleef ik denken: word niet verliefd, deze man houd je niet. Maar ik was eigenwijs. Ik wilde hem veroveren, dacht hem te kunnen temmen. Vooral omdat de seks fantastisch was. Nooit eerder maakte ik mee dat iemand me naar een hoogtepunt bracht. Met hem hoefde ik nooit te faken, hij rustte niet voordat ik het fijn had en was klaargekomen. Soms was ik echt uitgeput, maar dan nog wilde hij doorgaan. Protesteren hielp niet. Ik hoefde hem alleen maar aan te kijken, of ik smolt alweer.

We hebben zes maanden een relatie gehad, toen was het klaar. Ik kon niet meer verder met hem. Gianni viel niet te temmen. Hij liet me keer op keer zitten, hield zich aan geen enkele afspraak, kwam steevast een half uur te laat en was verre van attent. Als ik een examen had, vergat hij te vragen hoe het was gegaan en soms was hij dagen offline.”

Zo kan het ook: Eva: ‘Alles aan hem was perfect, behalve de behalve de seks

Vreemdgaan

“Mijn ouders hebben me meerdere keren gevraagd alsjeblieft met hem te stoppen. Deze man maakte me kapot. Ze haatten hem op het laatst, omdat ze zagen wat hij met me deed. Ik jankte mijn ogen uit mijn kop als hij weer eens van de radar was. Zelf ontkende hij het, maar ik wist waarom hij niet mee wilde naar een verjaardag van mijn zus of naar een borrel van vriendinnen, hij was op dat moment bij een andere vrouw. Die geruchten deden de ronde in de sportschool en er verschenen tientallen berichtjes van vrouwen op zijn Facebook die er niet om logen.”

Geheime afspraakjes

“Uitmaken was het enige verstandige wat ik kon doen, maar ik kon hem bijna niet loslaten. Was verslaafd aan zijn glimlach, aanrakingen, lichaam en de seks. En nog steeds. Want ook al is onze relatie al een jaar uit, toch hebben Gianni en ik af en toe nog seks. Ik weet dat hij andere vrouwen datet en dat wij nooit meer een stel worden, dat wil ik ook niet. Maar ik kan onze seks gewoon niet opgeven. En dus zien we elkaar twee of drie keer per maand stiekem. In zijn appartement, in een hotel. Nooit bij mij. Ik woon nog thuis en mijn ouders mogen het absoluut niet weten. Ze hebben mij zo gesteund nadat het uitging. Gianni had echt mijn hart gebroken en zij hebben me weer opgelapt met hun liefde, troostende woorden en bordjes kippensoep. Het zou ze zo veel pijn doen als ze horen dat ik uitgerekend die man nog steeds zie. Ze zouden mijn keuze niet begrijpen. Maar hoe kan het ook? Ik begrijp het zelf soms niet eens. Waarom kus, streel en bemin ik een man die me zo veel verdriet heeft bezorgd, alleen maar omdat hij zo’n lekker kunstje kan in bed?”

Carletta’s fantasie kwam uit: ‘Mijn vriend en ik hadden seks in het vliegtuig’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Paula
    Ik hoop dat ze condooms gebruiken ....
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen