Stel Bad

Dít zijn de gevaarlijkste plekken in huis om seks te hebben

Het is hartstikke spannend om tijdens een vrijpartij te experimenteren met verschillende plekken. Toch zijn er een paar ruimtes die je beter kunt overslaan.

Ongelukkige plek

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ja, ook (of vooral) tijdens een vrijpartij. Uit onderzoek van de Britse organisatie End of Tenancy Cleaning London blijkt dat zo’n 89 procent van de mannen en 49 procent van de vrouwen zichzelf of hun partner weleens heeft bezeerd tijdens de seks. Vooral het hoofd, de benen, rug, heupen en armen krijgen het zwaar te verduren.

Gevaarlijkste ruimte

Van alle plekken in huis werd de badkamer tot gevaarlijkste ruimte uitgeroepen. Maar liefst 91 procent van de ondervraagden is tijdens de seks weleens uitgegleden onder de douche. Dat weerhoudt ze er trouwens niet van om het te doen, want drie op de vier mensen noemt het hun favoriete spot voor een vrijpartij.

Lees ook: ‘Door een seksexperiment belandden we bij de EHBO’

Wees voorzichtig

Na de badkamer is ook de keuken een risicovolle plek. Ruim 86 procent heeft hier weleens een ongelukje gehad. Toch vindt zeven op de tien het de spannendste plek voor een potje rollenbollen. Andere gevaarlijke plekken zijn volgens de ondervraagden de bank (75 procent) en het bed (72 procent). Tja, als je er zo over nadenkt, kun je je overal wel bezeren.

Lees ook: Voor deze ‘luie’ seksstandjes hoef je de bank niet af

Bron: HLN.be Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen