Stel Bank

Voor deze ‘luie’ seksstandjes hoef je de bank niet af

Evne geen zin om van de bank af te komen, maar wél zin in elkaar? Met deze seksstandjes kun je gewoon lekker in je luie positie blijven.

Lotus-houding

Je partner (met vibrator) zit in kleermakerszit en jij kruipt bij hem of haar op schoot. Zorg ervoor dat jullie elkaar kunnen aankijken, want dat is lekker intiem. Sla je benen om je partner heen en beweeg op en neer.

Over de leuning

Buig over de leuning van de bank, met je handen op de grond. Leg eventueel wat kussens op de grond voor meer balans. Laat je partner vervolgens van achter bij je naar binnen komen.

Op schoot

De reversed-cowgirl werkt ook heel goed op de bank. Je partner zit recht op of ligt op de bank. Vervolgens ga jij er bovenop zitten met je rug naar hem of haar toe. Gek op multitasken? Dan kun je lekker blijven Netflixen.

Lees ook: Deze 5 seksstandjes kosten weinig moeite, maar zijn wél heel opwindend

Tegenover elkaar

Voor een goede vrijpartij is penetratie helemaal niet nodig. Ga tegenover elkaar zitten, ieder aan een andere kant van de bank en speel met jezelf, elkaar of haal wat speeltjes uit de kast. Als je dit nooit doet, voelt het misschien wat ongemakkelijk, maar uiteindelijk is het héél opwindend.

Lepeltje-lepeltje

Dit standje werkt niet alleen goed in bed, maar ook op de bank. Ben jij het kleine lepeltje? Ga dan nét iets hoger liggen, zo kan je partner veel dieper komen. Comfort én spanning in een: wat wil je nog meer?

Lees ook: Lekker in je eentje: met deze tips word je nóg beter in masturberen

Bron: Ze.nl, &C Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen