Zweefparasol Action

Déze stijlvolle zweefparasol is nú extreem goedkoop!

Als de zon schijnt, wil je daar natuurlijk optimaal van genieten in je tuin. Maar soms kan het te warm worden en dan is het fijn om wat schaduw te hebben. Deze stijlvolle zweefparasol is dé ideale oplossing! En hij is ook nog eens spotgoedkoop!

Voordelen van een zweefparasol

Een zweefparasol zorgt voor veel schaduw in je tuin, zonder dat deze in de weg staat. Deze parasol heeft namelijk geen centrale paal, maar een armconstructie waardoor je er makkelijk omheen kan lopen en geen last hebt van een vervelende paal in het midden van je tafel.

Daarnaast is een zweefparasol flexibel. Je kan hem namelijk kantelen en draaien naar de gewenste richting. Zo kan je zelf bepalen waar de schaduw valt en kan je hem gemakkelijk aanpassen als de stand van de zon verandert.

Het mooiste van alles is dat de Action-shop nu een zweefparasol aanbiedt van Ø 300 cm voor maar €49,95! Voor die prijs ga je niet slagen in het tuincentrum. Deze parasol biedt ook nog UV-bescherming. Waar wacht je nog op? De parasol is alleen online verkrijgbaar. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Zweefparasol Action
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Déze te gekke bohemian hangstoel kost nog geen 30 euro!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker