Heteluchtfriteuse

De action verkoopt nu voor een prikkie déze Tefal heteluchtfriteuse

Je wilt een smakelijke maaltijd bereiden maar hebt weinig tijd? Maak kennis met de Tefal Ultra Fry. Een heteluchtfriteuse die je verzekert van snel en moeiteloos koken zonder olie. Deze must-have keukenhulp stelt je in staat om heerlijke en gezonde maaltijden te maken.

Over de Tefal heteluchtfriteuse

Een groot voordeel van de Tefal Ultra Fry is allereerst het vermogen om snel te bakken zonder voorverwarmen. Je hoeft dus niet te wachten tot het apparaat opgewarmd is. Daardoor bespaar je zowel tijd als energie.

Diversiteit aan kookprogramma’s

Verder beschikt deze heteluchtfriteuse over acht verschillende kookprogramma’s. Of je nu zin hebt in friet, cake, pizza, toast, kip, vlees, garnalen, of vis, de Ultra Fry staat voor je klaar. Hiermee kun je een breed scala aan gerechten bereiden, van hartige traktaties tot zoete verwennerijen.

Geschikt voor het hele Gezin

Dankzij de royale XL capaciteit van 4,2 liter is de Ultra Fry ideaal voor gezinsporties. Je kunt eenvoudig voor je hele gezin koken. Zo zorgt de Ultra Fry ervoor dat iedereen aan tafel blij is, en dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Volledige controle en gemak

Met een aanpasbare temperatuurregeling en een 60-minuten timer heb je de volledige controle over je kookervaring. Deze heteluchtfriteuse is ontworpen voor dagelijks gebruik, waardoor het een vaste plek in je keuken zal winnen.

Kortom, de Tefal Ultra Fry is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, veelzijdige en gebruiksvriendelijke heteluchtfriteuse. Een apparaat dat zorgt voor tevreden gezichten aan de eettafel.

Deze heteluchtfriteuse is alleen online beschikbaar. Bij action-online kost hij €69,95, een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld bij Amazon, waar hij wordt aangeboden voor €94,19. Het is wel interessant om daar de positieve reviews te lezen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Heteluchtfriteuse Tefal Ultra Fly
Shop hier

Lees ook: Eindelijk antwoord: is zoete aardappelfriet gezonder dan normale friet?

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker