heetwaterdispender

Bespaar tijd met een heetwaterdispenser (nú spotgoedkoop verkrijgbaar)

Een heetwaterdispenser lijkt misschien overbodig, maar is een ware keukenrevolutie. Ontdek de voordelen en waarom je er een zou willen hebben. Mét korting.

4 grootste voordelen van een heetwaterdispender

1. Gemak

Allereerst heb je geen gedoe meer met water koken in een pan of snelkoker en wachten tot het op temperatuur is. Met een heetwaterdispenser heb je namelijk binnen enkele seconden kokend water, perfect voor het zetten van thee, oploskoffie, instant soep of bijvoorbeeld voor het koken van pasta en groenten.

2. energiezuinig

Ten tweede is het gebruik van een heetwaterdispenser veel energiezuiniger dan het koken van water op het fornuis of een waterkoker. Je gebruikt alleen de hoeveelheid water die je nodig hebt, in plaats van een hele pan te vullen en te verwarmen.

3. veiligheid

Met een heetwaterdispenser hoef je ten derde niet te jongleren met een hete pan of kokend water. Het apparaat heeft speciale veiligheidsvoorzieningen, zoals automatische uitschakeling en kinderbeveiliging.

4. stijlvol en modern

Ten slotte is een heetwaterdispender niet alleen handig en efficiënt, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het moderne design zorgt voor een luxe uitstraling.

En het beste nieuws van alles is: bij de Action-shop kun je nú heel voordelig deze heetwaterdispender kopen. Dit handige apparaat kan tot wel 2,5 liter water in slechts vijf tot tien seconden aan de kook brengen. Met dit apparaat bespaar je tot wel 50% energie. Deze heetwaterdispender is alleen online beschikbaar.Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Heet Water Dispender Action
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Zó (on)gezond is het om gekookt water nog eens te koken

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker