schoonmaak gadgets action

Met deze 4 schoonmaak gadgets van de Action is je huis in no time schoon

Schoonmaken hoeft niet duur te zijn. Opnieuw heeft de Action ons verrast: vier handige tools voor een zachte prijs. Denk aan een glanzende vloer, kraakheldere ramen en talloze andere sprankelende verrassingen. Benieuwd? Lees verder.

4 schoonmaak gadgets van de Action

1. Stoomreiniger 14-in-1

€49,95

Maak allereerst kennis met de Beldray 14-in-1 stoomreiniger. Gerwoon even opwarmen en na dertig seconden is jouw nieuwe schoonmaakmaatje klaar voor actie. Dankzij zijn flexibele scharnier bereik je zelfs de meest lastige hoekjes. Bovendien kan je er eindeloos veel dingen mee. De ronde borstel is bijvoorbeeld perfect voor dat ene precisiewerkje, de kledingstomer voor die kreukelige blouse, en ja, streeploze ramen zijn nu ook binnen handbereik. Tapijt, hout, laminaat; niets is te gek.

Stoomreiniger schoon huis
Bekijk bij Action-shop

2. Vileda Looper elektrische spraymop

€69,95

Ben je eerder op zoek naar de ultieme vloerreiniger? Dan is elektrische spraymop echt iets voor jou. Dweilen wordt kinderspel dankzij de twee draaiende pads. Je hebt dus geen emmer meer nodig, want het navulbare waterreservoir doet wonderen. Even drukken op de sprayknop, en voilà, precies genoeg vocht voor die vlekken. Ook is deze spraymop wendbaar. En die microvezel draaipads? Die zijn natuurlijk herbruikbaar. Als laatste: met de oplaadbare accu dweil je 35 minuten aan een stuk door. Handig!

Vileda Looper Elektrische Spraymop
Bekijk bij Action-shop

3. Elektrische raamwisser

€29,95

Zeg maar dag tegen die vervelende strepen en vocht. Met één oplaadbeurt heb je namelijk dertig minuten non-stop wisplezier. Hoe dan? Houd deze elektrische raamwisser verticaal, druk op start, en glijd vervolgens soepeltjes naar beneden. En geniet vooral erna van dat kraakheldere uitzicht. En wat betreft het waterreservoir? Dat is enorm handig voor al het overtollige vocht. Is de raamwisser leeg? Geen probleem, integendeel: nadat je hem hebt herladen, maak je erna de rest van je ramen sprankelend fris.

Elektrische Raamwisser
Bekijk bij Action-shop

4. Hyundai draadloze steelstofzuiger

€79,95

Ten slotte heeft de Action de draadloze Hyundai steelstofzuiger. Vuil op de vloer behoort tot de verleden tijd. Kies de Eco-modus voor wat losse pluisjes of Turbo voor die koppige kruimels. En met die lichtgevende borstel zie je elk stofje, zelfs onder de bank. Deze steelstofzuiger is zo licht als een veertje, en dankzij de krachtige accu zuig je alles makkelijk op. En de kers op de taart? Het HEPA-filter, want daardoor heb je nooit meer last niesbuien. Ten slotte hang je hem op aan die slimme wandbeugel, met alle accessoires binnen handbereik.

Draadloze Steelstofzuiger
Bekijk bij Action-shop

Vriendin’s favoriet

Ben je dol op poetsen, of heb je er juist een broertje dood aan? In beide gevallen is Schoon in 10 minuten echt iets voor jou! Met de tips & tricks kun je (bijna) iedere dag wel een klusje afvinken en ben je in 10 minuten klaar. Met grappige anekdotes over schoonmaakblunders, vieze studentenhuizen en voedselexplosies in de keuken. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Dít is de meest gewilde steelstofzuiger van 2023

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker