Gourmetset

De Action verkoopt nu deze gourmetset met 4 losse grillmodules

Zoek je iets om de familieavonden nog gezelliger te maken? De Action heeft nu een fantastische gourmetset in de aanbieding. Deze set, geschikt voor vier personen, belooft een avond vol plezier en heerlijk eten. En vanwege de losse grillmodules heb je nooit meer ruzie over wie het dichtstbij zit.

Over deze gourmetset met 4 losse grillmodules

Compact en handig in gebruik

De gourmetmodules van deze gourmetset hebben een ideaal formaat van 6,5 bij 15 cm. Hierdoor kun je ze zonder moeite verplaatsen en opbergen. Bovendien zorgen de anti-slipvoetjes ervoor dat alles stevig en veilig op tafel staat. Dit is een essentieel aspect, vooral als er kinderen bij zijn.

Krachtig en snel klaar voor gebruik

Dankzij de voeding via netspanning en het vermogen van 300 watt per module, bereikt de set een totaal vermogen van 1200 watt. Zo kun je verzekerd zijn van een snelle en gelijkmatige garing. Daarnaast is de set binnen 20-25 minuten opgewarmd, waardoor je snel kunt beginnen met smullen.

Gemakkelijk te reinigen

De anti-aanbaklaag is niet alleen ideaal voor een moeiteloze bereiding van allerlei lekkernijen, maar zorgt ook voor een eenvoudige reiniging. Daarnaast is de set bestand tegen vochtigheid en spatten. Dit is zeker een pluspunt voor een apparaat dat midden op de eettafel staat.

Gebruiksvriendelijk en veilig

De handige aan- en uitschakelaar, gekoppeld aan een duidelijk indicatielampje, maakt de bediening kinderspel. Geschikt voor kinderen vanaf acht jaar, mits onder ouderlijk toezicht. De set komt bovendien compleet met vier grillplaten, een centrale box met serveerplaat en vier spatels. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje tafelen.

Belangrijk om te weten

Let wel, dit pareltje is uitsluitend online verkrijgbaar voor €39,95. Wees er dus snel bij en maak je klaar voor onvergetelijke avonden vol gezelligheid en culinair genot. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Gourmetset Met 4 Grillmodules
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Zo krijg je de gourmetgeur uit je kleding

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker