Laptopdienblad Lidl

Dít laptopdienblad met ingebouwde muismat koop je nu bij de Lidl

Altijd op zoek naar handige koopjes? De Lidl-shop heeft een verrassing in petto. Een laptopdienblad mét muismat. Kun je lekker op de bank zitten met je computer, of je werkblad meenemen op reis. Waarom wij van Vriendin fan zijn? Lees verder!

Over het laptopdienblad van de Lidl

De Lidl noemt het een laptoptafel, maar eigenlijk is het geen tafel, want het heeft geen poten, vinden wij. Waarom wij zo enthousiast zijn?

Allereerst is deze onderlegger ontworpen voor laptops met een beeldschermdiagonaal van maar liefst tot 43,2 cm (17″). Bijna elke laptop past hier dus met gemak op.

Daarnaast is deze onderlegger niet zomaar een ondersteuning voor je laptop. Nee, het beschikt over een geïntegreerde muismat. Zo heb je dus altijd een stabiele ondergrond voor je muis. Ook zitten er speciale houders in voor je tablet en smartphone. Hierdoor heb je alles binnen handbereik.

Dit laptopdienblad heeft ook aan je polsen gedacht. De aangename, gewatteerde polssteun biedt optimaal comfort. Daarnaast is de onderkant voorzien van een comfortabel kussen. Hierdoor is lang werken geen probleem meer.

Tot slot, of je nu naar het park gaat, of op reis bent, met de praktische draaglus neem je de onderlegger overal mee naartoe.

Kortom, deze stijlvolle en comfortabele onderlegger is een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan een goede werkplek, waar dan ook. Dit laptopdienblad kost momenteel €19,99 (in plaats van €29,99) en is alleen online verkrijgbaar. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Laptopdienblad
Bekijk bij Lidl-shop

Lees ook: In de zon op je laptop werken? Probeer déze geweldige tip

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker